AgulaK82
Fanka BB :)
Poszło na privAle nas tam nie ma
Ja tez jestem za tym by zamknąć wątek albo zrobić swoje własne bo tu to jednak każdy ma dostęp do zdjęć i wszystkich naszych żali
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poszło na privAle nas tam nie ma
Ja tez jestem za tym by zamknąć wątek albo zrobić swoje własne bo tu to jednak każdy ma dostęp do zdjęć i wszystkich naszych żali
Czy tylko ja nie zrobiłam bioder k..wa zaczynam mieć depresję... Za dużo rzeczy zapominam załatwiać. Ważnych rzeczy.
Rozumiem. Zapisy do tamtego forum były już dawno, dawno temu. Nie wiem, czy zrobią drugie zamknięte takie samo. Mi tam nie przeszkadza być trochę tu i trochę tu.
@Carmi na priv masz link do grupy...Tak pamietam, na kilka dni przed moim dołączeniem heh. I dupa już się nie załapałam )) a była to dość wczesna ciąża.
Mi tam obojętnie gdzie, ale chciałabym by było zamknięte, bo tak to mam obawy przed wrzucaniem tu zdjęć :/
@Carmi na priv masz link do grupy...
7kropli x3 dziennie. Mam ten max. Pociągnie pewnie do 3 miesiąca i Bede wchodziła do x2 dziennie A na końcu raz dziennieDziewczyny, które podają Maluchom Espumisan lub podobnie działające specyfiki na gazy, wzdęcia... W jakich ilościach podajecie i kiedy i w jaki sposób będziecie odstawiać?
I jaJa zostaję. Nie martwcie się