reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja się nigdzie nie przenoszę :)
Mało mnie Tu, mało będzie mnie tam :)
Generalnie tu jestem i odpowiadam na wiadomości prywatnie osobom, które w jakikolwiek sposób chcą utrzymywać ze mną kontakt :)

Moja coś niespokojnie śpi... Zrywa się tak dziwnie i ma odruch jak by się czegoś wystraszyła i tak co jakiś czas podryguje

Rozumiem. Zapisy do tamtego forum były już dawno, dawno temu. Nie wiem, czy zrobią drugie zamknięte takie samo. Mi tam nie przeszkadza być trochę tu i trochę tu.

Tak pamietam, na kilka dni przed moim dołączeniem heh. I dupa już się nie załapałam :))) a była to dość wczesna ciąża.

Mi tam obojętnie gdzie, ale chciałabym by było zamknięte, bo tak to mam obawy przed wrzucaniem tu zdjęć :/

Tak pamietam, na kilka dni przed moim dołączeniem heh. I dupa już się nie załapałam :))) a była to dość wczesna ciąża.

Mi tam obojętnie gdzie, ale chciałabym by było zamknięte, bo tak to mam obawy przed wrzucaniem tu zdjęć :/
@Carmi na priv masz link do grupy...

Dziewczyny, które podają Maluchom Espumisan lub podobnie działające specyfiki na gazy, wzdęcia... W jakich ilościach podajecie i kiedy i w jaki sposób będziecie odstawiać?
7kropli x3 dziennie. Mam ten max. Pociągnie pewnie do 3 miesiąca i Bede wchodziła do x2 dziennie A na końcu raz dziennie

reklama
Do góry