Sindi_@
Fanka BB :)
TakZ mężem w sukni ślubnej w profilu to Ty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakZ mężem w sukni ślubnej w profilu to Ty?
Jestem za ciekawe co na to dziewczyny?Ja na Fb moge tę tajną grupę zrobić jak by co
Oj biedactwo niech śpi i odpoczywa po takich emocjach może się wyciszyć jak się wyśpi. A co to za Asymetria?
A weź ... też tak chcę
I jak.Cie na FB znaleźć?
U mnie to nic nie mówili na ten temat . Tego ułożenia i asymetrii jako takiej .
Wy to w ogóle chodzicie do takich lekarzy że ja czasem pierwszy raz słyszę o takich specjalizacjach jak się tu dzielicie wrażeniami lub zaleceniami
heh
A moze zrobmy prywatny watek z tej grupy? Tyle sie tu napisalysmy i nazwierzalysmy, ze wartonzamknac.ten watek czy zrobic prywatnym. Grupa na fb moze byc niezalezna
No to już wiem o co chodzi, moja też woli prawa stronę, staram się pilnik owac tego i układać ja na lewą kosze na na prawej i na leje stronie, a w październiku byłam u fizjoterapeuty i ona mówiła że wszystko jest fizjologiczne do ukończenia 3 miesiąca życia zacisniete piąstki tez. Walcze tylko z lezeniem na brzuszku bo Wiki bardzo tego nie lubi zaraz płaczę i się denerwuje nazwę 1 minuty nie wytrzymuje. No i tak to jest człowiek mówi że coś jest nie tak a i tak nie zostaje to wzięte pod uwagę a im wcześniej interwenjujemy tym lepiej.Asymetria ulozeniowa, caly czas uklada sie na swoja prawa strone i lewa strona ciala jest duzo slabsza, miesnie nie sa tak mocne jak po prawej stronie ale podobno jeszcze do wycwiczenia [emoji5]
Najgorsze jest to, ze juz jej to zglaszalam na poprzedniej wizycie, jak maly mial chyba 4 tygodnie, ale wtedy mowila ze to fizjologiczne. Mogla juz wtedy podpowiedziec zeby z nim cwiczyc, to nie doszlo by do tego co jest teraz.