reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja dziś jakaś wk..ona od rana. Stary mnie zirytował. Ja do 21 to go chyba zabiję. Niech już mu ściągną ten gips i niech idzie do roboty bo mam dość. Jego. Wożenia Kacpra. Poranków. Wszystkiego...
A patelnią przez łeb... Hihihi...żartuję oczywiście ale to są właśnie faceci...moj to mnie też irytuje czasami nawet na odległość.... Z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej...

reklama
Mi dzisiaj mama napisała że zmarł mój kolega z klasy . 24 lata aż serce się kraje. Nie wiem czemu wam to pisze muszę to z siebie wyrzucić, z kimś się podzielić bo aż mnie ściska w środku i łzy same płyną .

W takich chwilach uswiadamiamy sobie jak zycie jest kruche i ile mamy szczescia. Trzymaj sie [emoji8]

@
Okropne są te teściowe , wiedzą jak to jest mieć dzieci i zamiast pomóc to tylko utrudniają . A moja też gada o dokarmianiu, bo ja to tylko mleko i mleko . Ehhh karmię piersią i nie zamierzam niczym dokarmiać na chwilę obecną , a ona swoje . Bo 1 grudnia będzie miał 3 miesiące i jej dzieci wtedy już jadły ziemniaki z sosem ...
O to to... Bo jej dzieci, a cóż to za przykład moje dziecko ja będę wychowywać a nie ona. Ja nawet nie wydaje się w dyskusję z nią bo to nie ma sensu gryzę się w język ale pewnie do czasu . Ja też piersią karmie i do 6 miesiaca mam zamiar tylko tak. Dobrze ze żadko widuje teściową bo naprawdę mogłabym zacząć się przejmować jej opinią Ciekawe gdzie kochana tesciowa była jak ja po cc sama w domu z dzieckiem, zagięta w pół w bólu na rękach nosiłam Wiki bo kolki ja męczył spać nie chciała tylko drzemki po 10-15minut i to tylko na mnie. Nie jadłam cały dzień bo nie było jak a teściowa z tekstem do mojego męża "Co Kasia Ci objadów nie gotuję?" no biedny ten mój mąż. Więc dostalusmy od niej surowego kurczaka na objad jak mój M go przyniósł to kazała mu go oddać teściowej i życzyć smacznego no szlak Człowieka trafia na takie zachowanie. Ale się rozpisalam :o

Mi dzisiaj mama napisała że zmarł mój kolega z klasy . 24 lata aż serce się kraje. Nie wiem czemu wam to pisze muszę to z siebie wyrzucić, z kimś się podzielić bo aż mnie ściska w środku i łzy same płyną .
Przykro mi :( bardzo młodo zmarł całe życie przed nim było. ściskam gorąco trzymaj się

reklama
@

O to to... Bo jej dzieci, a cóż to za przykład moje dziecko ja będę wychowywać a nie ona. Ja nawet nie wydaje się w dyskusję z nią bo to nie ma sensu gryzę się w język ale pewnie do czasu . Ja też piersią karmie i do 6 miesiaca mam zamiar tylko tak. Dobrze ze żadko widuje teściową bo naprawdę mogłabym zacząć się przejmować jej opinią Ciekawe gdzie kochana tesciowa była jak ja po cc sama w domu z dzieckiem, zagięta w pół w bólu na rękach nosiłam Wiki bo kolki ja męczył spać nie chciała tylko drzemki po 10-15minut i to tylko na mnie. Nie jadłam cały dzień bo nie było jak a teściowa z tekstem do mojego męża "Co Kasia Ci objadów nie gotuję?" no biedny ten mój mąż. Więc dostalusmy od niej surowego kurczaka na objad jak mój M go przyniósł to kazała mu go oddać teściowej i życzyć smacznego no szlak Człowieka trafia na takie zachowanie. Ale się rozpisalam :o

Tesciowe sa super[emoji1]
Jakis czas temu jak byla u nas to cos moj maz mowil, ze wychodzi wieczorem do kolegow, wiec mowie jak to, dzisiaj jest dzien kapieli(a jeszcze nie bylam w stanie dzwignac sama wanienki) i o ktorej zamierza wrocic, on na to, ze 21-22, wiec mowie ze nie, bo przeciez kapiemy o 20:30 zawsze. Na to tesciowa zamiast go zjechac, ze co on sobie w ogole wyobraza zostawiajac mnie sama z dzieckiem, z pretensja w glosie do mnie „o jeny to nie mozecie go pol godziny pozniej wykapac?” [emoji23][emoji23]
Aa no i jak przyszlismy do nich z wozkiem to uslyszalam super rade: wkladaj malemu smoczek jak jestes na dworze, bo mu buzie zawieje [emoji5][emoji5][emoji5]

Do góry