reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hejka.
Mama7 wiem co przeżywasz. Ja syna miałam takiego nieodkladalnego i wiem jak to wygląda i nie wyobrażam sobie jak ogarnąć drugie dziecko przy takim terroryście. Moja jak ma gorszy dzień to ledwo daje radę ale już mam parę sposobów na nią. Nigdy jeszcze nie włączałam okapu na 3 stopień bo na 1 już tak huczy że łeb mi roPierdIela a teraz, 3 to miód na moje uszy :) bo młoda wtedy siedzi cicho i mogę ogarnąć obiad. No i usiąść mi nie wolno bo nic się wtedy nie dzieje i też jest ryk. Najcisze jest tak mi wszystko z rąk leci bo się spieszę. A jeśli naprawdę czujesz że nie dasz rady tak dłużej to poprosty gdy jest mąż w domu zostaw mu mała i poprosty wyjdz z domu i idz przed siebie. Odsapniesz trochę za godzinę a mężowi może da to do myślenia. Przynajmniej u mnie trochę podziałało. A przede wszystkim przeszły mi myśli że zaraz udusze tego terrorystę.

No mojej królewnie coś się poprzestawiały i usypiamy się od 21 do 1 w nocy po czym od 3 już buszuje. Padam na ryj ale jak rano walnie tak uśmiech od ucha do ucha to jej wybaczam i idę robić kawę która oczywiście pije na stojąco żeby nie rozdrażnić lwa
Co do tych chrostek to tez j e mamy na buzi i zaczęły się też pojawiać na główce

A już wiem co miałam pisac. Czy u Waszych dzieciaczków po szczepieniu na gruźlicę wyszedł taki wielki bąbel? Bo u nas jest dość spory i taki żółty w środku się jakby robił. To tak ma być?

A już wiem co miałam pisac. Czy u Waszych dzieciaczków po szczepieniu na gruźlicę wyszedł taki wielki bąbel? Bo u nas jest dość spory i taki żółty w środku się jakby robił. To tak ma być?

Ja dziś zobaczyłam na ręce u małego bąbel. Kamil mówi ze pewnie po szczepieniu. Ale jutro minął 4 tyg od urodzenia a ja go nie widziałam wcześniej, wiec nie wiem czy świeży czy był tylko nie zarobiłam uwagi..

IMG_20181021_091525697.jpg
No i pochwałę sie moją królewną.

Załączniki

• IMG_20181021_091525697.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 60
  • IMG_20181021_091525697.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 369
reklama
Do góry