18grudzien
Fanka BB :)
Ale słodka do całowaniaCukiereczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale słodka do całowaniaCukiereczek
O to fajnie z mamuśka suuuper...Ja się melduje bo karmieniu i przebraniu
Normalnie jest to koło 24-1 ale dziś musiałam przenieść małego i się bidul przebudził
Ja dziś noc sama z mamà i dzieckiem. Kamil wrócił do pracy i odrazu wysłali go do Gdyni na szkolenie, na szczęście jutro wraca. A mama zostaje do soboty także będę miała płynne przejście nim zostanę całkiem sama.
Idę drzemać i mam nadzieje ze choć 3 h teraz będzie snu to bym się wyspala. Choć mały coś pojękuje cały czas i mnie to wybudza
Dziekie wielkie! Wlasnie o cos takiego mi chodziloJa zawsze nosiłam 80B intimissimi ( nawet w ciazy )w Alles mam 80 C i to tak na styk. Także takie moje porównanie
Chodziło mi że ciumka cycka bez jedzenia tak jak pisałaś samymi ustkami.Mógł sobie co najwyżej ze smoka zrobić cycek, a nie na odwrót [emoji14] pomysl logicznie - co było pierwsze? [emoji14]