reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Objawy to przelewanie w brzuszku, bolesne wzdęcia, sluzowate, pieniste, strzelające kupy, wzmożone ulewanie i właśnie bolesność brzuszka - być może dlatego koleżanka uznała, że to kolki :) delicol to enzym laktazy, pomagającej w trawieniu laktozy. Każdy zdrowy wytwarza laktaze, u noworodków czasem zdarza sie jej niedobór :)
Dzięki za tak dokładnie info mój ulewa i nie może mu się dobrze odbić wtedy jeczy i płacze, kupy narazie ma takie lekko żółte tryskajace kulkami

reklama
Bajdelka ja też przez 6tyg mam te zastrzyki brać, od dziś kostki mi spuchly, lewa szczególnie. Szwy podobno są rozpuszczalne więc nie trzeba zdejmować, a wizytę mam za 6 tyg według tych wytycznych, początek listopada.... dziś mały bardzo marudzi.... nie chce spać :( a ja marzę o tym aby iść spać :(

Starania ja podobnie, po porodzie tylko -1kg! A przytyłam 10kg. Po 1 ciąży nic nie schudłam. Też mam niedoczynnosc tarcZycy i policystyczne jajniki :( goj to też Ci powiedziała przy 1 porodzie :/ już teraz wiem że następnym razem wzięłabym prywatna położna. Czy którejś z was spuchly kostki po porodzie?
Tak i to bardzo

Masakra, jakąś godzinę temu przyszła położna obudziła mnie bo zasnęłam przy tablecie, film oglądałam to zasnęłam, zaczęła pierdzielić coś o falach, to ciul ok wyłączyłam tego tableta bo faktycznie śpię to po co mi on ale zaraz przyszła babce obok podłączyć KTG bo ona faktycznie ma szybkie tętno u maluszka tylko kurcze właśnie zapis trwa już tę godzinę a to dudni na całą sale i nijak spać nie idzie [emoji30]
I tak abstrahując do spania to coś dla tych co już mają maleństwa [emoji23][emoji23][emoji23]
FB_IMG_1537650285032.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1537650285032.jpg
    FB_IMG_1537650285032.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 480
Starania ja podobnie, po porodzie tylko -1kg! A przytyłam 10kg. Po 1 ciąży nic nie schudłam. Też mam niedoczynnosc tarcZycy i policystyczne jajniki :( goj to też Ci powiedziała przy 1 porodzie :/ już teraz wiem że następnym razem wzięłabym prywatna położna. Czy którejś z was spuchly kostki po porodzie?
Całe ciało. Pij dużo wody , to zejdzie opuchlizna

reklama
Masakra, jakąś godzinę temu przyszła położna obudziła mnie bo zasnęłam przy tablecie, film oglądałam to zasnęłam, zaczęła pierdzielić coś o falach, to ciul ok wyłączyłam tego tableta bo faktycznie śpię to po co mi on ale zaraz przyszła babce obok podłączyć KTG bo ona faktycznie ma szybkie tętno u maluszka tylko kurcze właśnie zapis trwa już tę godzinę a to dudni na całą sale i nijak spać nie idzie [emoji30]
I tak abstrahując do spania to coś dla tych co już mają maleństwa [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 900758
Dobreee [emoji23]

Do góry