reklama
Mama7
Fanka BB :)
GratulacjeNie mam sił, koniec dzieci kolejne cesarki nie zniose, Damian 10pkt, 3850g, 58cm, zdrowy silny, czarne włosy, kocham go, później napiszę, źle było na sali ale już mam dziecko i mega przy sobie
Inka90
TP 27.09Bajdelka Klaraklara gratuluję!
Lista mam wciąż czekających na rozpakowanie...
AgulaK82
aniach85
Carmi
cheetah
D_dream
dareczka1994
Dominika_92
Inka90
KINDERBUENOO88
Marciątko
martabunia
RooibosGirl
Shaggy
tola_tola
mi polecali tantum rosa w szpitaluPowiedzcie co na krocze po porodzie ? Woda i biały jeleń do higieny, czy jakieś tamtym rosa czy co ?
Mama7
Ty wyglądasz jak w spa, a nie jak po porodzie [emoji14] kobieta stworzona do rodzenia! Mała cudna
Dziękuję Aniu. Też byłam zaskoczona tym zdjęciem. No po prostu moja gin zrobiła mi szybki poród. Po poprzednim dopiero po tyg mogłam patrzeć na swoje zdjęcia. W dodatku Klaudia miała większa główkę niż dawid- 37cm ( D 36)
Angelika89
A dlaczego odstawiasz mleko i jaja? Sama tak zdecydowalas czy lekarz tak zalecil? U nas 900 gr przytyl do wczoraj czyli dwa tyg i 3 dni i tez polozna mowila, ze duzo tyje. A najpierw sporo schudl. Dzis bylam u pediatry i powiedziala, ze wszystkie te krople na kolki sa na tej samej bazie co espumisan tylko inne dawki. Mowila, ze espumisan mozna po 6 -7 kropel 4x dziennie. No i mamy antybiotyk na ropiejace oczkaWow super. U nas 4 tyg i niecały kg. Ale pierwszy tydz nie tyl. A teraz ten brzuszek. Ale i tak położna chwali. My dziś dostaliśmy floractin dodatkowo i odstawiam jednak mleko i jaja ...
Angelika89
GratulacjeNie mam sił, koniec dzieci kolejne cesarki nie zniose, Damian 10pkt, 3850g, 58cm, zdrowy silny, czarne włosy, kocham go, później napiszę, źle było na sali ale już mam dziecko i mega przy sobie
Angelika89
Ja tak samo z prasowaniem. Tylko nowe razMi się wydaje, że się obniżył [emoji106]Mi lekarka mówiła, że Floractin to akurat ma probiotyk w składzie, ale jak już nie będziemy używać kropli albo będą bez tych "dobrych" bakterii to mamy podawać probiotyk.Gratulacje! Ja prasuję tylko raz te nowe rzeczy po pierwszym praniu. Później już sobie tym głowy nie zawracam i jest ok.
reklama
No... jak ja byłam też położna do położnej "Rodzisz jeszcze?" kuźwa... One rodzą...Siedze na ktg, rozmowy lekarskie "Tam juz cos rodzi, słyszysz?" - kobiecy krzyk z porodówki. Leci tam. Piec minut później lekarka "dobra, jedno urodziłam juz" ☺☺☺