Co do ubierania. Ja Mikołaja ubieram cieplej niż normalnie bym ubierała dziecko bo Miki szybko się wychładza. Np. dziś długie body i spodnie... i skarpetki. Jak wieje to cienka czapka. W wózku mam rożek i kocyk na wrazie gdyby było mu chłodno. Sprawdzam na karku i odpowiednio przykrywam lub odkrywam.
reklama
Idź na plac zabaw zaraz bedziesz miała koleżanek po kokardki@KINDERBUENOO88 jak Twoje testowanie nowych miejsc?
Co do zmiany zycia po urodzeniu dziecka.
Dla mnie jest to zmiana o 180st. Mysle, ze dla dziewczyn, ktore maja kolejne dziecko zmiana nie jest tak zasadnicza. Na razie sukcesem jest 30 min.spacer po pobliskim parku .
Czy slyszalyscie, zeby w Polsce/W-wie dzialaly kluby mam? Kolezanka chodzila na takie spotkania w Austrii i b.sobie chwalila. Moze jakies "kregi"chustonoszenia albo kp? Potrzebuje kontaktu z ludzmi. Kolezanki i rodzina pracuja, na razie mam m.w domu, ale za tydzien zostane sama z dzieckiem, a ja jestem osoba towarzyska. Telefon to malo.
D
Deleted member 178444
Gość
Oj nie dziwię sie! Przeprowadzka, dwójka dzieci szkolnych (we wrześniu) plus noworodek, to musi być hardcore...Lepiej psychicznie logistycznie zapier...l
Przeprowadzka póki co tylko w głowie hardcore będzie po podpisaniu umowyOj nie dziwię sie! Przeprowadzka, dwójka dzieci szkolnych (we wrześniu) plus noworodek, to musi być hardcore...
Bartek sam do szkoły bryka więc poza stresem moim jest ok. Woze tylko Kacpra. Odbieram obu póki co. Najgorsze są poranki przed wyjściem z domu...
Paulamamula
Fanka BB :)
Na pewno sa poszukaj na grupach na Facebooku.@KINDERBUENOO88 jak Twoje testowanie nowych miejsc?
Dla mnie jest to zmiana o 180st. Mysle, ze dla dziewczyn, ktore maja kolejne dziecko zmiana nie jest tak zasadnicza. Na razie sukcesem jest 30 min.spacer po pobliskim parku .
Czy slyszalyscie, zeby w Polsce/W-wie dzialaly kluby mam? Kolezanka chodzila na takie spotkania w Austrii i b.sobie chwalila. Moze jakies "kregi"chustonoszenia albo kp? Potrzebuje kontaktu z ludzmi. Kolezanki i rodzina pracuja, na razie mam m.w domu, ale za tydzien zostane sama z dzieckiem, a ja jestem osoba towarzyska. Telefon to malo.
Albo nawet napisz posta na jednej z takich grup.
To ja małą dzisiaj tak samo ubrałam - body na długi rękaw, spodenki i kocyk na to. Zawsze można odkryć/przykryć.Co do ubierania. Ja Mikołaja ubieram cieplej niż normalnie bym ubierała dziecko bo Miki szybko się wychładza. Np. dziś długie body i spodnie... i skarpetki. Jak wieje to cienka czapka. W wózku mam rożek i kocyk na wrazie gdyby było mu chłodno. Sprawdzam na karku i odpowiednio przykrywam lub odkrywam.
Na pewno w Warszawie jest klub mam i nie jeden,,nawet w Pruszkowie jest.@KINDERBUENOO88 jak Twoje testowanie nowych miejsc?
Co do kolezanek z placu zabaw, to mi sie nie udalo znaleźć,.choc syn prawie 3 lata.
klaraklara
A to źle? Ciśnienie to widzę, że wysokie, ale mojemu też tak tętno skacze czasem na ktg [emoji57]Ja miałam 146/84 jakoś w dniu porodu i tętno dziecka do 160 od 126 skakało... tzn. 5h przed porodem.
reklama
tola_tola
Pisze się na jutro dzis dopracowuje szczegółyŻadna się nie pisze na poród dzisiaj? [emoji14] opowieści z porodówki Was przestraszyly, czy co? [emoji14]