reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Tola no przymierzam się na żwirki, miałaś napisać jak było tam na ktg?

Olkafasolka masz czas pisać jak skurcze co 3min ;)
Tez sobie o tym pomyslalam:) skurcze co 3 minuty i jeszcze siła i pełna świadomość:) napisałam na priv. Zatem może się spotkwmy bo ja w poniedziałek idę na wywolywanie. Co do ktg polecam. Za pierwszym razem czekałam długo z winy rejestratorki. Ale ostatnio jak byłam zapisana na 13.30 to opóźnienie było 15 minutowe jedynie.wiec i tak nieźle. Dziewczyna z forum prywatnego urodziła i jest bardzo zadowolona z wyboru szpitala. A Ty kiedy się wybierasz?

A ja z mężem i dziećmi maraton po galerii handlowej robimy, może coś się u mnie ruszy [emoji12] Powiem tak że dziś starszemu synowi to się te łażenie opłaciło bo to spodnie kupiliśmy a to bluzy koszulki i buty i nawet nie pytajcie ile poszło choć jakiś mega markowych ciuchów nie kupowaliśmy.... Niestety ostatnio tak szybko mi wyrósł syn że nie wiem czy lepiej go ubierać czy karmić bo je za 2... Niespełna 15 lat a rozmiar butów 45

Zaktualizowana lista czekających na rozpakowanie ;)

AgulaK82
aniach85
Bajdelka35
Carmi
cheetah
D_dream
dareczka1994
Dominika_92
KINDERBUENOO88
klaraklara
Marciątko
martabunia
Olka.fasolka
oluchapoducha
RooibosGirl
Shaggy
tola_tola

Zgadza się? :) Bo od wczoraj śledzę forum jednym okiem. Tola, dopisałam Cię ;)

AgulaK82
aniach85
Bajdelka35
Carmi
cheetah
D_dream
dareczka1994
Dominika_92
KINDERBUENOO88
klaraklara
Marciątko
martabunia
Olka.fasolka
oluchapoducha
RooibosGirl
Shaggy
tola_tola

Jak nas dużo :)
Jeszcze do końca września codziennie jedna może rodzic :)

AgulaK82
aniach85
Bajdelka35
Carmi
cheetah
D_dream
dareczka1994
Dominika_92
KINDERBUENOO88
klaraklara
Marciątko
martabunia
Olka.fasolka
oluchapoducha
RooibosGirl
Shaggy
tola_tola

na tym watku faktycznie udzielam się zadko bo siedzę głównie na prywatnym ale bardzo dziękuję za dopisanie:)

Tola też odp. ci prywatnie. No ja termin na dziś mam, i chce pojechać jutro lub pon. Na ktg. Czyli oni 7 dni czekają i wywołują.... boże to nie na moje nerwy :( w każdym bądź razie jak będę tam w szpitalu to napisze Ci na priv. Może uda się spotkać ;)

reklama
Moja polozna twierdzi, ze koper dziala na uklad nerwowy i powinno sie go unikac nawet w herbatkach laktacyjnych.
Kurczę ja właśnie pije taka herbatę i mi położna ja poleciła taka ziołowa i ma właśnie ten koper .. pamiętam jak moja kluseczka 19 lat temu piła te herbatki hipp koperkowe to miała kolki itd. Ale wtedy nie było internetow ;) były rady od babć,ciotek itd..

Do góry