Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Super - duza dziewczynkaMłoda 3990 rozwarcie na 2 cm szyjki skrocona...tak mnie zbadała ze plamię...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super - duza dziewczynkaMłoda 3990 rozwarcie na 2 cm szyjki skrocona...tak mnie zbadała ze plamię...
Faktycznie ! [emoji4]
I to Gosia założyła, nawet nie wiedziałam.
To problem rozwiązany , mamy miejsce![]()
Hmm... przed chwilą obcięłam paznokcie u stóp. Dobrze,że one mi tak wolno rosną, bo nigdy dotąd nie byłam świadoma jak trudna może to być czynność
Ja tego nie widzę, ale najwyraźniej brzuch musiał mi naprawdę sporo urosnąć w ostatnim czasie, bo jeszcze niedawno obcięcie paznokci u stóp nie było żadnym wyzwaniem![]()
Mam zatrucie ciazowe - tak twierdzi moj facet. No mam i to mega. Zajrzalam do watku dzieciaki, zobaczylam Mikiego i Aurore i juz mam mokre oczy.
Wstawiajcie kolejne gwiazdy to do wieczora wiadro lez wzruszenia wyleje.
CC zrobione ok 8:40 rano w środę. Mała dali po 13 jak poprosiłam. Najpierw spala trzy godzinki w tym plastikowym wózeczku.
Potem zaczęła się kręcić to mi koleżanki z sali ja podały do łóżka i cyc. Obciagnela oba i spala.
Potem ok 21pioniacja i kąpiel. Noc była ze mną. Bałam się że nie dam rady ale kochane dziecko czekało aż matka wstanie. Wczoraj przenieśli mnie na nowoczesne łóżko na pilota [emoji3][emoji3][emoji3]
Różnica ogromną. Funkcjonuje dzięki temu lepiej i sprawniej.
Co do cyca- możesz mieć rację że coś z moim przystawianiem jest nie tak lub jego budowa,bo sutek lubi się "wciągać".
Gardło mnie boli bo po rurce podrażnione...mam pastylki do ssania i ciut lepiej bo już chrypialam jak stara 60tka dziadka
.....
Dzięki o tym nie pomyslalam
No tak, ale jeszze chwila przed nami... i kompletnie nie wiem, jak ten moj maluch bedzie wygladal. Mysle, ze to bedzie zaskoczenie wielkieNiedługo dodasz swoje. [emoji8]
Super - duza dziewczynka. Gdzies wyczytalam, ze w koncowce po badaniu moze wystapic plamienie. Moze warto poobserwowac, moim zdaniem szkoda sil i nerwow na ip.