reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dobrze, ze Cie lekarz obejrzy. Mi polozna powiedziala, ze za male krwawienie tez jest niepokojace, bo moze skrzep zatykac ujscie macicy.
Prawdopodobnie po porodzie, a raczej cieciu dostane profilaktycznie jakas heparyne i nic polozna nie mowila, ze nie mozna karmic.

To właśnie chyba wylazł i odblokował je bo teraz się leje i leje. Oby nie za bardzo się lało.

Kto mnie przebije?!! Pojechałam na Bródno na ktg na 13.00 wyszlam po 19.00.spoko co??!!! Paranoja. Zapis ok. Skurczy brak chociaż ja je czuje pozatym szyjka ma 1;5cm i jest rozwarcie na palec... Także nie wiem mam nadzieję że ciąży nie przenoszę..
Nieźle... ale to na rekord idziesz z tym KTG czy jakieś zawody? ;)

Rooibosgirl już sobie wyczytałam w necie tak to gatunek herbaty :) tola to ktg nie jest miarodajne, miałam takie silne skurcze a nic nie pokazywało, nie dałam rady leżeć bezczynnie ,sama zaczęłam odpinac się z tego pasa byle pochodzić. Na szczęście położna/pielęgniarka nie czepiała się. ;) nie lubię tego urządzenia, dźwięku i czerwonej migajacej lampki.... :/ eh

Kto mnie przebije?!! Pojechałam na Bródno na ktg na 13.00 wyszlam po 19.00.spoko co??!!! Paranoja. Zapis ok. Skurczy brak chociaż ja je czuje pozatym szyjka ma 1;5cm i jest rozwarcie na palec... Także nie wiem mam nadzieję że ciąży nie przenoszę..
Ja Cie przebije bo dzis od 7:30 do 14:00 czekalam na brodnie na ip na przyjecie i tez mam wpisane to samo z szyjka, wiec chyba z automatu to wpisuja

reklama
Do góry