majapszczolka242
Fanka BB :)
@helenka_22 gratuluje Cory wszystkiego dobrego dla Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, ze Cie lekarz obejrzy. Mi polozna powiedziala, ze za male krwawienie tez jest niepokojace, bo moze skrzep zatykac ujscie macicy.
Prawdopodobnie po porodzie, a raczej cieciu dostane profilaktycznie jakas heparyne i nic polozna nie mowila, ze nie mozna karmic.
Nieźle... ale to na rekord idziesz z tym KTG czy jakieś zawody?Kto mnie przebije?!! Pojechałam na Bródno na ktg na 13.00 wyszlam po 19.00.spoko co??!!! Paranoja. Zapis ok. Skurczy brak chociaż ja je czuje pozatym szyjka ma 1;5cm i jest rozwarcie na palec... Także nie wiem mam nadzieję że ciąży nie przenoszę..
Unikaj wysiłku...To właśnie chyba wylazł i odblokował je bo teraz się leje i leje. Oby nie za bardzo się lało.
Kolejki..brak organizacji..pomiędzy laski z karetki.potem czekanie na lekarza na interpelację wyniku itd chory szpitalNieźle... ale to na rekord idziesz z tym KTG czy jakieś zawody?
Ja Cie przebije bo dzis od 7:30 do 14:00 czekalam na brodnie na ip na przyjecie i tez mam wpisane to samo z szyjka, wiec chyba z automatu to wpisujaKto mnie przebije?!! Pojechałam na Bródno na ktg na 13.00 wyszlam po 19.00.spoko co??!!! Paranoja. Zapis ok. Skurczy brak chociaż ja je czuje pozatym szyjka ma 1;5cm i jest rozwarcie na palec... Także nie wiem mam nadzieję że ciąży nie przenoszę..
Aż mi słabo serio...Kolejki..brak organizacji..pomiędzy laski z karetki.potem czekanie na lekarza na interpelację wyniku itd chory szpital