reklama
To się może i dobę tak kręcić... współczuję bo strasznie to męczące i irytujące.Tak zrobiłam. I się wydłużyła do 12 minut jak zaczęłam ogarniać dom. Jakoś jak leżałam to szybciej się to rozwijało...ale boli nieźle ...niby 40 sekund a wkurzajace
Mama7
Fanka BB :)
NieDziewczyny w dwupaku, czy prowadzicie jeszcze samochod?
majapszczolka242
Ja jeżdżę jeszcze sama. Dziś jakieś 35 km na KTGDziewczyny w dwupaku, czy prowadzicie jeszcze samochod?
Rób rób ja nie robiłam ale ja to 3 msc się w sumie niebardzo ruszałam. A i tak noce były najgorsze...No właśnie. Dlatego wzięłam się za robotę [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja gdy byłam 2w1 i gdybym miała prawko to bym jeździła tak długo jak to możliwe. Uzależnienie od wożenia przez męża to była dla mnie masakra a jazda komunikacją to znowu wyczyn szczególnie podczas upałów... i z tym bolącym wszystkim...
RooibosGirl
ProwadzęDziewczyny w dwupaku, czy prowadzicie jeszcze samochod?
Nie mam z tym absolutnie najmniejszych problemów. I to jeszcze niskie coupe. Od brzucha do kierownicy jest jeszcze kawał miejsca, pasy zapinam, ale przesuwam pod brzuch. Ogólnie uważam, że kierowanie samochodem w ciąży jest o wiele lepsze niż bycie pasażerką, bo przynajmniej nie rzuca mną na byle jakim zakręcie ani nie podskakuję jak jakiś bezwładny worek ziemniaków. Po mieście, za miastem, na spacer nad morze czy jezioro, no wszędzie. I teraz to już nawet po kocich łbach bez problemu, chociaż na początku po czymś takim jak diabli bolały mnie więzadła. Przedwczoraj trasa 60 km. Jedynym problemem jest mikro pęcherz, samo prowadzenie samochodu jest super
Zazwyczaj jeżdżę z ręką na brzuchu, bo Blanka zawsze ożywia się jak słyszy silnik Celinki.
18grudzien
Mam nadzieję nie mogę pozwolić sobie na ciągle wiszenieA ja właśnie nadrabiam forumowe zaległości Młody śpi WRESZCIE i nie mam gości. Także spokój.
Pytałaś o to karmienie. Ja karmiłam tamtych i tego na żądanie czyli gdy chce cyca dostaje. Najgorsza jest druga doba kiedy dziecko chce być przy matce non stop i dobrze mu mieć cyc w buzi nie tylko by jeść ale by mieć tę bliskość. W domu inaczej jest przynajmniej jeśli na każde jęknięcie nie leci się z cyckiem. My z każdym mieliśmy wypracowany tryb dnia i nocy i szło ogarnąć wszystko. Nie namawiam Cię ale jesteś zorganizowana i wiem że po 2 pierwszych dniach uda Ci się by małe nie wisiało na tobie non-stop.
reklama
KINDERBUENOO88
Hej dziewczyny. Dziś o 11.18 na świat w 37 tygodniu przyszła Zosia. Waży 3070, 54 cm dluga . Nie chcieli już dłużej czekać z tą skacząca cholestazą i zrobili na szybko CC .
Jest i dziewczynka
Witamy na świecie Zosiu [emoji324][emoji324][emoji324]
Śliczne, duże dziecię
A i Tobie teraz będzie lepiej