Mama7
Fanka BB :)
Hihi mój też śpioch. Wstaje cichutko, zasłaniam mu rolety i wychodzę z sypialni.. my w bloku to trochę mniej miejscaTermin mam na 10 września więc może się obroci. Jak nie no to trudno. Poród SN przeszłam nie za ciekawie tzn sam poród ok ale po porodzie była sepsa więc może i to cc nie będzie takie straszne.
Szczerze mówiąc to tym razem nie wiem ile już waży bo dał radę zmierzyć tylko głowę. I głowa wyprzedziła 1.5 tygodnia termin tak jak ostatnio. A 3 tygodnie temu czyli 31tc wazyla 1800g.
Mama7 ja też od kilku godzin już na nogach. Wstałam o 3.50 dostałam zjebke od m że łaze i nie daje spać więc poszłam na dół i wietrze chałupe ażeby jakoś dzisiaj przetrwać te 32 stopnie co zapowiadają. Towarzystwo śpi a ja już ziemniaki na sałatkę ugotowane, kompot bedzie gotowy za 5 min. Śliwki do ciasta wypestkowane. Kwiatki w skrzynkach popodlewane więc może jakoś dam radę ogarnąć tego grilla dla znajomych na 17. Dobra jade po chleb bo ino patrzeć jak zaczną wstawać.
Ps byłam wczoraj w smyku i faktycznie promocje są mega aż żal nie skorzystać. Mojemu 7 latkowi kupiłam kurtkę na jesień za aż 37zl. Przeceniona z 129zl. Gacie na rozpoczęcie szkoły za 22zl. Normalnie nic ino kupować. A i w sklepie stacjonarnym był większy wybór niż na necie co już w ogóle mnie zdziwiło. Trzeba tylko wziąć 3 rzeczy z tych przecen żeby faktycznie dostać te dodatkowe 25% zniżki i mieć kartęci że smyka.
A wogole jak tylko napisałam, że mam chwilę na książkę młody wszedł do pokoju i już poczytałam