D
Deleted member 178444
Gość
Jak jeszcze nie zamówiłaś, to wywal ten maltan i weź coś z normalnym składem [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak jeszcze nie zamówiłaś, to wywal ten maltan i weź coś z normalnym składem [emoji14]
A co sądzisz o smarowaniu brodawek bepanthenem baby maść ochronna? Bo dzisiaj w szkole rodzenia dostałyśmy po opakowaniu 30 gJak jeszcze nie zamówiłaś, to wywal ten maltan i weź coś z normalnym składem [emoji14]
Hihi dzięki kochana pamiętam jak mi slodzilyscieWłaśnie jak czytałam o tym że ledwie co wypracowałaś wagę, ale w ciąży nie udało się utrzymać efektu i az mi się przykro robi, bo kilka lat temu też urządziłam sobie takie mega odchudzanie i wiem ile to wymaga wysiłku. Tak jak piszesz, zgubimy te kilogramy po ciąży, a teraz najważniejsze że ciąże przebiegają jak trzeba a maluchy fajnie się rozwijająWiesz... przy mężu cukierniku chyba też byłabym może i zaokrąglona ale szczęśliwa
a Ty wiecznie powtarzasz że jesteś taka gruba a wcale nie jesteś taka wielka jak się opisujesz, już Ci to pisałyśmy [emoji14]
Przy dziecku będzie tyle roboty że pewnie uda mi się zgubić zbędny balast. Zresztą każdej z nas.
Myślę że smarowanie brodawek czymkolwiek jest do kitu i nie powinno się tego robić, a jak już ktoś się bardzo upiera, to lanoliną czystą, bo ona najmniej zaszkodzi.A co sądzisz o smarowaniu brodawek bepanthenem baby maść ochronna? Bo dzisiaj w szkole rodzenia dostałyśmy po opakowaniu 30 g
No ale nie zamówiłas bo??? Już wcześniej dawno wcześniej pisałaś że masz koszyk zapełniony, bo jak np nie masz kasy to weź kupuj tak jak ja na raty w sklepie jednego dnia podpaski drugiego czy innego tygodnia coś tam i zacznij od najważniejszych rzeczy i się uzbiera bo tak czy siak w ciąży jesteś i jednak coś tam musisz że sobą mieć w tym szpitalu a czas leci, PowodzeniaKuźwa siedzę na Gemini i nie wiem... w końcu nic nie zamówiłam. Boże beznadziejna ze mnie matka.
Ja tam się nie obrażę jak nie będzie trzeba smarowaćMyślę że smarowanie brodawek czymkolwiek jest do kitu i nie powinno się tego robić, a jak już ktoś się bardzo upiera, to lanoliną czystą, bo ona najmniej zaszkodzi.
Bepanthen to lepiej na dziecięcej pupie się sprawdzi![]()
Piękne koloryO różne rzeczy szyję
Dzis były torby bawełniane na zakupy
A szyje to co akurat ktoś zamówi albo co mi wyobraznia podsunie....
Zobacz załącznik 878902Zobacz załącznik 878903Zobacz załącznik 878904Zobacz załącznik 878908
Tak tak już wiem, to miałam jako pierwsze zapisane, bo koleżanka mi polecała.Jak jeszcze nie zamówiłaś, to wywal ten maltan i weź coś z normalnym składem [emoji14]