reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U mnie dzisiaj 31 tydzień się zaczął.
No to z górki bo już jednocyfrowe odliczanie teraz będzie. 9 tygodni :blink:
I.oby ani dnia dłużej :evil:

Właśnie tego się boję, że w d... byłam g... widziałam i czegoś mi zabraknie... Bo że nic nie wiem na temat porodów i opieki nad noworodkiem to tego jestem świadoma... czuję, że jak mała przyjdzie na świat to ten świat przewróci mi się do góry nogami i zapomnę jak się nazywam.

Nie kupiłam jeszcze ani jednej zabawki... Wyrodna matka... Chociaż jakąś szeleszcząco-podzwaniającą kostkę sensoryczną wypadałoby mieć..

Dobrze, że się nie poparzyłaś...
Moja przyjaciólka w ciąży podłączyła do ładowania ząbek czosnku. A telefon padł.

Na szkole rodzenia w moich legginsach i luźnej bluzce czułabym się jak totalny menel, gdyby nie to, że jedna z dziewczyn przychodzi w dresie i rozciągniętym t-shircie... reszta grupy wciąż ma siłę na upiększanie, pełny makijaż, sztuczne rzęsy, paznokietki, ubrania na każdych zajęciach inne...
Czy tylko mnie wszystkie ciuchy uwierają, we wszystkim mi niewygodnie, za ciasno i mam wrażenie że nie mogę się swobodnie ruszać? :(

Ten kombinezon jest taki mięciusi, milusi, no cudo po prostu. I nasz znak rozpoznawczy, o tak :]

Nie. Poprostu my wiemy ze i bez tego jesteśmy piękne :) mnie tez już wszystko uwiera wkurza i najchętniej to bym w piżamie łaziła bo wtedy jest ok.

reklama
Jaki rozmiar kupilas? Ja chce kupic malemu na wyjscie ze szpitala, ale nie wiem czy brac 56 czy 62. Zapowiada sie nieduzy, ale wolalabym kombinezon przynajmniej na pare tyg.
Ja mam 62. Kombinezon jest naprawę gruby, na wrzesień chyba jeszcze za ciepły. Chociaż wiadomo, wszystko zależy od września ;) Ale jeśli będzie piękna polska złota jesień to na pewno będzie za gruby.
U mnie dzisiaj 31 tydzień się zaczął.
No to z górki bo już jednocyfrowe odliczanie teraz będzie. 9 tygodni :blink:
I.oby ani dnia dłużej :evil:
Wow... rzeczywiście... od soboty u mnie też wreszcie zacznie się to jednocyfrowe odliczanie.. Mam wrażenie, że czas ciutkę przyśpieszył :) 73 dni do terminu, a przecież dopiero co cieszyłam się, że została tylko okrągła stówka.

Do góry