reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

O
Aaaaa i miałam się pochwalic, że mdłości zbierają żniwo - wróciłam do wagi sprzed ciąży, a już byłam 1,5kg na plusie :p

reklama
@StarAnia jaka tabelka?
ale co do grupy to ja nadal nie mam dostepu
W większości grup ktoś prowadzi tabelkę, gdzie wpisujemy podst informacje o sobie i ciąży oraz ważne daty (np kolejnych wizyt). Wtedy taki sklerotyk jak ja pamięta za kogo kiedy trzymac kciuki :p któraś miała zakładać u nas, ale nie pamiętam która (no skleroza, mówię) :)

Również nie mam dostępu do tej grupy.

Odnośnie porodu to mój trwał 15 godz, wody odeszły a skurczy brak. Dostałam oksy i się zaczęło hehe ból jak cholera ale jeśli nie będzie przeciwwskazań to i teraz chcę rodzić sn. Pamiętam taka padnięta nagle dostałam córeczkę jej to było piękne!

Cześć:) ale wczoraj miałam zły dzień. Czy Wy też macie taki dziwny ból brzucha jak przy hmm zatruciu? Mam taki napięty i gdy go dotykam to boli.

Odnośnie wady wzroku - jest jakaś moc od której są wskazania do cc?
Ja równie nadal nie mam linku do grupy zamkniętej. Chyba jest dla wybranych ;)
Ja mam taki brzuch boli ale mam zaparcia i wzdęcia.
Ja też jeszcze nie mam linku do grupy zamkniętej

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś miałam ambitny plan sprzątać, jednak co wstanę z łóżka to lecę tylko do łazienki. Zdecydowanie poczekam aż mąż wróci z pracy i pomoże.

f2w3xzkr9phejtsp.png

reklama
Do góry