reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moja fasolka już się zadomowila. Serduszko pięknie bije. Wszystko super, terminowo, prawidłowo itd [emoji7]
Super! :)

w5wqzbmhtbjgomj7.png

reklama
No i jestem nie kupiłam uwaga nic konkretnego, tylko zaliczyłam Rossmana bo tak w galerii śmierdziało chińskim żarciem że nie szło wytrzymać.

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt [emoji173]️[emoji173]️[emoji9][emoji9][emoji9]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz w UK, a wcześniej w wielu krajach. Zaczęłam od wyjazdu z Polski do Finlandii, potem Szwecja, Holandia na chwilę, znowu Szwecja i znowu Finlandia z przerwą na trochę w Chinach, potem USA, a teraz na trochę w UK. Tułacze życie [emoji16]
Musiałabym dokładnie sprawdzić kiedy miałam pierwsze USG, ale o ile pamiętam to do ok. 20 tygodnia nikt się za bardzo nie interesował moja ciąża. Dopiero jak powiedziałam o innych przypadłościach i ile lat sie staraliśmy (5 lat na pierwsza ciążę, teraz 7 na drugą) to zajęli się nami wcześniej, ale też bez szalu, bo chyba koło 16 czy 17. Na szczęście wtedy leciałam do Polski na Wielkanoc i zrobiłam wszystkie badania na początku ciąży. Potem łatwiej było czekać :-)
To dużo krajów zeiedziłaś. Ja też bym tak chciala ale wiem ze dzieci mialy by problemy językowe bo dopiero niedawno opanowaly jezyk mimo ze mieszkaja tu prawie od urodzenia

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny :) Witam również wszystkie nowe mamy pojawiające się w naszym wrześniowym wątku!
Cały dzień próbowałam nadrobić zaległości ponad 40 stron! :)

oar8xzkrqz0fcyud.png

Do góry