reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej panienki :D
@Ewarut odgon te czarne myśli, będzie dobrze!
Ja po pierwszej dawce antybiotyku już czuję się troszkę lepiej, to niesamowite :o
Ja genetyczne mam w klinice w Katowicach, więc tez z dojazdem, ale USG wykonywane przez genetyka i potem interpretacja razem z testem Pappa. Była mowa o zasadności testów i tego co daje wiedza - moim zdaniem dużo daje, szczegolnie, jeśli nie chcemy skorzystać z prawa do usunięcia ciazy. Daje czas na przygotowanie się psychiczne i merytoryczne. Daje czas na znalezienie specjalistów, odpowiednie placówki, na zrobienie odpowiedniej wyprawki, która może się nieco różnić. To ważne.
Mdłości u mnie symboliczne, raczej jak jestem głodna, ale pewnie jak to napisałam to zaraz mnie kibelek na randkę zaprosi :p
Dziś kłuje podbrzusze, takie dosłownie ukłucia. Ciężko na żołądku, krzyż dokucza, pytanie, czy to ciąża, czy starość :p

Dziś mam łóżeczko party, rano plamiłam po wielu dniach spokoju....Dzwoniłam do gina jak tylko tyle cierpliwie przeczekać, macica daje o sobie znać...spałaszowałam paczką z różą:) mam nowe wielkie majtki to sobie nie żałuję:)

Dziś mam łóżeczko party, rano plamiłam po wielu dniach spokoju....Dzwoniłam do gina jak tylko tyle cierpliwie przeczekać, macica daje o sobie znać...spałaszowałam paczką z różą:) mam nowe wielkie majtki to sobie nie żałuję:)

Ale mi narobilas ochoty na paczka :p

w57vs65geyc8hey0.png

@StarAnia- żeby to było takie proste... Jeszcze dwa tygodnie i może będę spokojniejsza.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana wiem o czym mówisz - za mną 2 ciąże biochemiczne i jedno poronienie. Wiem, że ciężko o optymizm, ale trzeba to przezwyciezyc. Nie pomaga Ci ciągle zamartwianie się. Ja rozmawiam z Grochem, to pomaga :) pamietaj, że nic tak cudnie nie wpływa na organizm jak endofrinki, a nic tak bardzo go nie niszczy, jak kortyzol :)

Kochana wiem o czym mówisz - za mną 2 ciąże biochemiczne i jedno poronienie. Wiem, że ciężko o optymizm, ale trzeba to przezwyciezyc. Nie pomaga Ci ciągle zamartwianie się. Ja rozmawiam z Grochem, to pomaga :) pamietaj, że nic tak cudnie nie wpływa na organizm jak endofrinki, a nic tak bardzo go nie niszczy, jak kortyzol :)
Dziękuję za wsparcie... Wiem ,że zamartwianie się nic nie da ,ale zawsze ono jest gdzieś obok tego szczęścia.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też zjadłam pączka i szybko pożałowałam hehe to jednak nie to. Teraz zajadam mega kwaśne ogórki [emoji3]

Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień bo ledwo funkcjonuję a mąż znowu wyjechał więc wszystko na mojej głowie :(

w5wqzbmhtbjgomj7.png

Do góry