reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Też sobie nie wyobrazam zlecić żeby badali płeć. Dla mie to byłaby tortura. Nic by nie zmieniło a tylko więcej cierpienia bo imię dopasujesz i to już tak inaczej.
Ja żaluję że jestem w szpitalu.Lekarz pow że mogą mnie tu zostawić więc się zgodziłam a w koło kobiety w ciąży:(

reklama
Też sobie nie wyobrazam zlecić żeby badali płeć. Dla mie to byłaby tortura. Nic by nie zmieniło a tylko więcej cierpienia bo imię dopasujesz i to już tak inaczej.
Ja żaluję że jestem w szpitalu.Lekarz pow że mogą mnie tu zostawić więc się zgodziłam a w koło kobiety w ciąży:(
Ja się wypisalam na własne zadanie. Nie wytrzymała bym tam. A tak jestem w domku z moim. Przytula i wspiera ...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny bardzo ,bardzo smutne to wszystko,ja muszę na jakiś czas odpuścić forum bo mam takie czarne myśli,już weszłam na forum mamy po stracie i poronienia,ja już siadam psychicznie tym bardziej że jestem w tym samym tyg co wy po stratach,przepraszam może to egoistyczne ale muszę zmienić myślenie i nastawienie bo oszaleje zastanawiając się czy bije serduszko czy nie:(

Lekarz który mnie przyjął to porażka. Powiedział że w sumie powinnam się cieszyć, że zabieg mnie ominął bo po nim są zrosty, komplikacje i płacz że trudno zajść w ciążę .. Byłam w szoku i nawet nie wiedziałam co odp

Lekarz który mnie przyjął to porażka. Powiedział że w sumie powinnam się cieszyć, że zabieg mnie ominął bo po nim są zrosty, komplikacje i płacz że trudno zajść w ciążę .. Byłam w szoku i nawet nie wiedziałam co odp
Klara widzisz.mnie mówi to samo mój.., a ja tak się boję tego w domu, ale w szpitalu tez się boję. Boziu dopomóż

reklama
Do góry