Betti31
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przechodze jak normalny okres. Brzuch mnie nie boli ani podbrzusze. Jajniki mnie rwa i prawa pachwina. Leci krew ze skrzepami. Z taka galaretka ze brzydko to tak ujme
Jak okres ? Ze mnie sie lalo...Pomaranczka serce peka..
Ja to juz sily plakac nawet nie mam..
Kochane dzwonil do mnie moj ginekolog i powiedział, ze pomimo, ze beta urosla nie ma na co juz liczyć bo plod się nie rozwija..serce nie bije, ale kazał MI W DOMU CZEKAĆ I PORONIC, ze to dla mojego dobra.., a ja tak się tego wszystkiego strasznie boję..powiedzial, ze to lepiej na przyszłość wróży.., zebym sama poronila bo ciąża zatrzymala się gdzies na 6tyg;(.. Zarodek okolo 24 mm
Ale jak czytam, ze same poronilyscie i ze Was tak boli, ze zaslablyscie to jak ja mam dac rade;(((, a on powiedzial, ze to bedzie plamienie jak okres..
Ja jestem strasznie wrażliwa na takie rzeczy. Najpierw mi się polalo i przestało za kilka min znowu ucisk w brzuchu i polecialam do lazienki i znowu się polalo wstalam ciemno przed oczami tylko zdarzyłam krzyknąć słabo mi doszlam do pokoju i polecialam. Mój mnie złapał a ja nie dalam rade wstać. Chwilę polezalam dal mi wody i zaczął dzwonic do szpitala. O 7 rano poronilam. A wczorajszy brązowe plamienia były tego oznaka, w nocy poboleqal mnie brzuvh ale wstawalam do toalety to było czysto...Pomaranczka, a który tydzień u Ciebie? U mnie ponoc zatrzymalo się na 6...okolo..Pomaranczko czyli tak jak okres...no on mi to samo powiedzial, ze tak będzie..
Eve tak strasznie, ze az mdlalas?
Jest to możliwe, tylko tak szepnę ze swojego kącika, że znając płeć dziecka cierpi się jeszcze bardziej.Czasem lżej, jeśli jest malutkim aniołeczkiem.przed zabiegiem macie możliwości wyboru. Możecie poprosić lekarza o zachowanie próbki, w celu zrobienia testów dna na płeć dziecka oraz późniejszego pochówku ewentualnie uzyskanie odszkodowania.
Może lepiej jak jest jak jest...Jest to możliwe, tylko tak szepnę ze swojego kącika, że znając płeć dziecka cierpi się jeszcze bardziej.Czasem lżej, jeśli jest malutkim aniołeczkiem.