reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Niby w normach na 4 tydz. Sie mieszcze... ale nie wiem juz sama co myslec :(
1515779509-e3a1cce930c91eba-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście, że się mieścisz! Bądź dobrej myśli, powtórz betę po 48 h, sprawdź przyrost i na pewno wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki![emoji110][emoji110][emoji110][emoji4]

reklama
A co było kiedyś mama opowiadała mi że jak była ze mną na porodówce i zaczęła krzyczeć (rodziła naturalnie) to przyszedł lekarz i powiedział po co d*** dawała jak teraz się drze

Sent from my Redmi Note 4 using Forum BabyBoom mobile app
Mi położona powiedziała że mam się nie drzec bo to nie targowica. Cierp cialo jak się chciało

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Ja w pewnym momencie uslyszalam ze "powinnam byla sie zabezpieczac". Rzeczywiscie wrzeszczalam jak wariatka i lekarzowi puscily nerwy. Mimo wszystko odzywka chamska, wiec kopnelam go w nos.

Ja w pewnym momencie uslyszalam ze "powinnam byla sie zabezpieczac". Rzeczywiscie wrzeszczalam jak wariatka i lekarzowi puscily nerwy. Mimo wszystko odzywka chamska, wiec kopnelam go w nos.
Hahaha [emoji16] ja bym pewnie puściła wiązankę

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Niby w normach na 4 tydz. Sie mieszcze... ale nie wiem juz sama co myslec :(
1515779509-e3a1cce930c91eba-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam ostatnia @ 13 grudnia moja beta 345,40 w 30dc moje cykle 30-31dc poszłam do gin nawet nic nie powiedział że nie potrzebnie ucieszył się i od razu duphaston o to mi chodziło bo wie że jestem po dwóch pustych nie mówił że niska powiedział że wszystko dobrze i odpowiada temu tyg ciąży.Narazie USG mi nie bd robił ok 8-9tyg nie chce mnie stresować nie potrzebnie już powinno wszystko być widać.Kazał mi zrobić betę w sobotę i w poniedziałek przyjść

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje też były leciutkie tyle o ile [emoji16]

U mnie 30.12 też był bladzioszek i 2 następne też :) a 2 dni temu zrobiłam z ciekawości i wyszły piękne ciemne 2 krechy :)

Już odliczam do mojej wizyty 18.01!!! Zazdroszczę wam że już po :)

I witam nowe mamusie :) statystyki nie kłamią :) we wrześniu znowu urodzi się najwięcej dzieci :D

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Młodamama przy pierwszym porodzie miałam bóle krzyżowe. Urodziłam 24h od odejścia wód po 20h skurczy. Drugi poród zero krzyżowych, w szpitalu 2h łącznie z IP.
Każdy poród jest inny.

Ada Hahaha I co lekarz na to?

W ogóle jak można powiedzieć kobiecie, że nie będzie się prowadziło ciąży biochemicznej. Beta przecież jest ok.

Witam kolejną nową mamę i powodzenia.

Do góry