reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej dziewczyny ;) ja wlasnie wrocilam z bety i czekam na wyniki... beda kolo 14-15 pewnie...

Ale mam takiego dola, spac nie moge, placze caly czas.. dowiedzialam sie, ze moj facet mnie zdradzil.. rozumiecie, w takiej chwili.. nie wiem co mam robic, tone w lzach :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Gosia0210 trzymam kciuki za wyniki. Co do faceta to może jak emocje opadną to rozmowa szczera? Przykro mi i trzymam kciuki aby wszystko się wyjaśniło.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kartę ciąży lekarze zakładają dość późno. To nie wyznacznik ,że jest dobrze czy źle. Ja na Twoim miejscu wzięłabym L4 nie ryzykowała bym, nawet przy siedzącej pracy. Ale stres robi swoje.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarka powiedziała na początku że nie widzi wskazań do zwolnienia ale jak będę chciała to mam przyjść w czwartek to mi da. Myślę żeby dziś dac zaświadczenie jak będzie źle to idę w czwartek i biorę L4

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w ten chłodny poranek :)
Trzymam kciuki za wszelkie badania i wyniki :)
Dziekuje za mile słowa [emoji16]

Na 9.50 zmierzam do gina z wszelkimi wynikami. Zobaczę co mi powie Hehe i jakie działania podejmie.

Zwolnienie? Chciałam pracować do ferii, ale tak szaleje kierownica, że ciągle nerwy są. Do tego wczorajsze wymioty, które są problemową sprawą. Zobaczę co powie ginuś [emoji16].

Z leków brałam i biorę tylko podstawy, więc nie pomogę :(. W poprzedniej ciąży brałam jakieś witaminy dla ciężarnych, to się śmiali, że uhodowalam na tym duże dziecię [emoji16]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć.
Trzymajcie za mnie kciuki bo za 1,5h mam wizytę
@Ewarut Podziwiam Twoją wczorajsza cierpliwość. Ty musialas czekac caly dzien, ja wstalam 0,5 h temu i juz swiruje :)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,

Nieśmiało, ale napiszę ;)
Wszystkim Wrześniówkom bardzo gratuluję upragnionej ciąży :)

Ponad tydzień temu wykonałam pierwsze testy z bardzo bladymi kreskami. Później zrobiłam betę i ładnie przyrasta, chociaż to sam początek. Obecnie jestem w 5t3d. Wizyta zaplanowana na 22.01.
To moja czwarta ciąża, a mam jednego 5 letniego synka. Tak jak @Ewarut miałam być marcówką 2018. Ostatnią ciążę straciłam jesienią 2017 w 18tc. Moja córeczka była bardzo chora, miała zespół patau.
Ostatnie starania zajęły nam 9 miesięcy dlatego nie sądziłam, że tym razem tak szybko coś się zadzieje, bo udało się tak naprawdę w pierwszym cyklu w którym mogliśmy się starać.
Jestem trochę przerażona, ale lekarze uspokajają Nas, że wada genetyczna była zwykłym pechem... Teraz zniecierpliwiona czekam na wizytę, a na genetyczne umawiam się najszybciej jak się da, więc wyjdzie koniec lutego.

Narazie o ciąży nikomu nie mówimy, chcemy poczekać do usg prenatalnego.

Pozdrawiam

Cześć dziewczyny,

Ponad tydzień temu wykonałam pierwsze testy z bardzo bladymi kreskami. Później zrobiłam betę i ładnie przyrasta, chociaż to sam początek. Obecnie jestem w 5t3d. Wizyta zaplanowana na 22.01.
To moja czwarta ciąża, a mam jednego 5 letniego synka. Tak jak @Ewarut miałam być marcówką 2018. Ostatnią ciążę straciłam jesienią 2017 w 18tc. Moja córeczka była bardzo chora, miała zespół patau.
Ostatnie starania zajęły nam 9 miesięcy dlatego nie sądziłam, że tym razem tak szybko coś się zadzieje, bo udało się tak naprawdę w pierwszym cyklu w którym mogliśmy się starać.
Jestem trochę przerażona, ale lekarze uspokajają Nas, że wada genetyczna była zwykłym pechem... Teraz zniecierpliwiona czekam na wizytę, a na genetyczne umawiam się najszybciej jak się da, więc wyjdzie koniec lutego.

Pozdrawiam
Trzymam kciuki aby tym razem się udało moja też 4 ciąża i mam jednego synka z 2013r.2016 w kwietniu miałam zabieg pusty pecherzyk 10tyd i 2017r w lutym 7-8tydz tak samo .Teraz jestem w 4 tyg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,

Pozdrawiam
Kochana współczuję straty ,wiem jak to boli. Fakt też szybko zaszłam.
Trzymam kciuki za Was [emoji8]

Trzymam kciuki aby tym razem się udało moja też 4 ciąża i mam jednego synka z 2013r.2016 w kwietniu miałam zabieg pusty pecherzyk 10tyd i 2017r w lutym 7-8tydz tak samo

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mi przykro, też mam za sobą pusty pęcherzyk, ale bardzo dawno temu bo w 2011, w 2012 urodziłam synka.
Dziękuję i również trzymam kciuki

reklama
Kochana współczuję straty ,wiem jak to boli. Fakt też szybko zaszłam.
Trzymam kciuki za Was [emoji8]

@Ewarut pamiętam jak martwiłaś się wtedy o swoją ciążę. Ja bardzo mało się wtedy odzywałam, jakoś nie potrafiłam wdrożyć się w tamtą grupę.
Mam nadzieje, że będzie Nam dane tym razem donosić do września. Trzymam kciuki

Do góry