reklama
JoAnnA250694
Fanka BB :)
A pisałaś do Ewarut ??#Magdzia2011 to bardzo dobre wiadomości, tak trzymać!!
A ja dalej nie wiem jak się znaleźć na grupie prywatnej, nie mogę nigdzie namierzyć podkategorii Fora zamknięte :/
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
O co chodzi?Więc ja tu pożegnam. Pa pa pozdrawiam wszystkim!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Patrycjac
Nadszedł czas i na mnie czytam Was już od miesiąca, ale wciąż bałam się dołączyć, bo a to za wcześnie, a to nie wiadomo jak będzie... dziś u mnie 9t3d wg OM, 9t1d z USG, juniorek ma 2,5 cm, serduszko bije - jest pięknie jestem po 2 stratach wczesnych ciąż, więc nadal się boję, sprawdzam czy nie plamię, boję się każdego bólu i ukłucia Dziś narobiłam paniki, że wycieka mi płyn owodniowy, szybko na IP, gdzie okazało się że wód mam hoho i jeszcze trochę Mam nadzieję że mi to minie, bo nie wytrzymam ze sobą do końca ciąży...
Nadszedł czas i na mnie czytam Was już od miesiąca, ale wciąż bałam się dołączyć, bo a to za wcześnie, a to nie wiadomo jak będzie... dziś u mnie 9t3d wg OM, 9t1d z USG, juniorek ma 2,5 cm, serduszko bije - jest pięknie jestem po 2 stratach wczesnych ciąż, więc nadal się boję, sprawdzam czy nie plamię, boję się każdego bólu i ukłucia Dziś narobiłam paniki, że wycieka mi płyn owodniowy, szybko na IP, gdzie okazało się że wód mam hoho i jeszcze trochę Mam nadzieję że mi to minie, bo nie wytrzymam ze sobą do końca ciąży...
Super oby wszystko dalej bylo dobrze! a wiesz
Co bylo przyczyna poprzednich strat jesli moge zapytac? Ja tez jestem po dwoch stratach i teraz w
Tej ciazy tez nie jest kolorowo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Magdzia2011
Aktywna w BB
#Magdzia2011 to bardzo dobre wiadomości, tak trzymać!!
A ja dalej nie wiem jak się znaleźć na grupie prywatnej, nie mogę nigdzie namierzyć podkategorii Fora zamknięte :/
odezwij sie do dziewczyny o Nicku Ewarut ona ( jesli sie nie myle) zakladala ta grupe zamknieta. Pozdrawiam#Magdzia2011 to bardzo dobre wiadomości, tak trzymać!!
Patrycjac
Super oby wszystko dalej bylo dobrze! a wiesz
Co bylo przyczyna poprzednich strat jesli moge zapytac? Ja tez jestem po dwoch stratach i teraz w
Tej ciazy tez nie jest kolorowo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwsza to puste jajo, więc ciężko powiedzieć co się stało. W drugiej trisomia 69 - potrójny zestaw chromosomów, to musiało się tak skończyć... Zrobiliśmy wszystkie możliwe badania, wszystko z nami ok. Ja mam mutację w genach MTHFR i PAI, ale biorę leki i mamy nadzieję że tym razem będzie ok
DiunaTheCat
Zaciekawiona BB
Ok, uderzę do #Ewarut z prośbą o dostęp, dzięki
U
użytkownik 176
Gość
Cześć mamuśki,ja cała niedzielę umieram,cały czas wymiotuje samym kwasem żoładkowym,mdli mnie cały czas,jutro muszę zadzwonić do lekarza i na l4,a było tak dobrze.......
reklama
U
użytkownik 176
Gość
Będzie dobrze,ale wiem że przez głowę tysiąc myśli,pozdrawiamPierwsza to puste jajo, więc ciężko powiedzieć co się stało. W drugiej trisomia 69 - potrójny zestaw chromosomów, to musiało się tak skończyć... Zrobiliśmy wszystkie możliwe badania, wszystko z nami ok. Ja mam mutację w genach MTHFR i PAI, ale biorę leki i mamy nadzieję że tym razem będzie ok