Ewarut
Fanka BB :)
Rozciąga się i strasznie kłuje i jest taki dziwny ból.?!?!?!
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozciąga się i strasznie kłuje i jest taki dziwny ból.?!?!?!
Dziś mam łóżeczko party, rano plamiłam po wielu dniach spokoju....Dzwoniłam do gina jak tylko tyle cierpliwie przeczekać, macica daje o sobie znać...spałaszowałam paczką z różą mam nowe wielkie majtki to sobie nie żałuję
Kochana wiem o czym mówisz - za mną 2 ciąże biochemiczne i jedno poronienie. Wiem, że ciężko o optymizm, ale trzeba to przezwyciezyc. Nie pomaga Ci ciągle zamartwianie się. Ja rozmawiam z Grochem, to pomaga pamietaj, że nic tak cudnie nie wpływa na organizm jak endofrinki, a nic tak bardzo go nie niszczy, jak kortyzol@StarAnia- żeby to było takie proste... Jeszcze dwa tygodnie i może będę spokojniejsza.
Dziękuję za wsparcie... Wiem ,że zamartwianie się nic nie da ,ale zawsze ono jest gdzieś obok tego szczęścia.Kochana wiem o czym mówisz - za mną 2 ciąże biochemiczne i jedno poronienie. Wiem, że ciężko o optymizm, ale trzeba to przezwyciezyc. Nie pomaga Ci ciągle zamartwianie się. Ja rozmawiam z Grochem, to pomaga pamietaj, że nic tak cudnie nie wpływa na organizm jak endofrinki, a nic tak bardzo go nie niszczy, jak kortyzol
Nie dodaje tych co nie napiszą priv. Wysłanie wiadomości do mnie oznacza zgodę Wasza na dodanie Was do grupy. A po za tym tak mi łatwiej Nicki po wpisywać.
OkTo wysłałam ci już priv
Też zjadłam pączka i szybko pożałowałam hehe to jednak nie to. Teraz zajadam mega kwaśne ogórki [emoji3]Dziś mam łóżeczko party, rano plamiłam po wielu dniach spokoju....Dzwoniłam do gina jak tylko tyle cierpliwie przeczekać, macica daje o sobie znać...spałaszowałam paczką z różą mam nowe wielkie majtki to sobie nie żałuję