Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj zapraszamy [emoji2]Witam Wrzesnioweczki Chcialabym niesmialo do Was dolaczyc. Podczytuje Was juz od jakiegos czasu, ale z powodu wczesnieszych niepowodzen chcialam poczekac do pierwszego skanu. I tak dzis rano po raz pierwszy zobaczylam bijace serduszko mojego malenstwa. Bardzo sie ciesze i mam nadzieje, ze tym razem sie uda. Ciaza wydaje sie nieco mlodsza, bo malenstwa ma ok 5 mm i powiedziano mi ze to ok 6t1d, a z OM powinno byc 6t6d, ale cykle mam nieco dluzsze ok 30-31 dni i wydaje mi sie, ze owulacja nieco pozniej mi wypada tj. ok 18dc.
Gratuluje wszystkim mamusiom, ktore dzis rowniez widzialy swoje male serduszka
Ja tak samo początek 9, mdli mnie straszliwie od kilku dni, otwarcie lodowki powoduje odwrót..U mnie w jednej aplikacji pisze ,że w tym tygodniu mdłości i wymioty mogą osiągnąć apogeum.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej a było chyba ok nie?Dziewczyny pisze dopiero teraz ale czuję się fatalnie nic nie jem wszystko zwracam, nie miałam siły
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie masz wstretu?,ja uwielbiam kawę ale teraz nie mogę nawet pomyśleć bo mam taki wstrętJa kawkę jedną dziennie piję normalnie [emoji16]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam. W żadnej z ciaż nie miałam wstrętu do kawy.A nie masz wstretu?,ja uwielbiam kawę ale teraz nie mogę nawet pomyśleć bo mam taki wstręt
Tak to prawda. Wszystkie wersje wzmagają mdłości.Dziewczyny zapomniałam napisać - luteina pod język wzmaga mdłości. Biorę ją od środy i widzę, że się mdłości nasiliły. Podobno można zamienić na wersję dopochwową ale ja już głupieje :-(