reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dzwonię i jak trzeba to mimo że ma pacjentów nie jestem umówiona karze przyjść chyba że jest w szpitalu akurat to do szpitala i mogę dzwonić nawet w nocy

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam swojego ginekologa 200 km od domu. Jednak taka sytuacja jak nagle wyładowania w szpitalu trochę mi uświadamia że być może lepiej jest mieć dobrego lekarza blisko siebie. Tutaj w szpitalu zbadał mnie lekarz który przyjmuje w swoim gabinecie dosłownie pod moim domem, mogłabym chodzić do niego w klapkach i szlafroku dlatego stoję na rozdrożu tej najlepszej decyzji. Ale to chyba normalne że teraz będziemy szukać najlepszych dla nas rozwiązań. .

PS. Wróciłam z bufetu z 3 gazetami typu "Mamo to ja" i powiem Wam, że lektura jest świetna! Chyba zamienię "Twój styl" na takie właśnie gazety [emoji4][emoji4][emoji4][emoji6]

gannvfxm7rdcfbwj.png

reklama
Hehe też byłam takiego zdania jak mówiłam minimum 8 miesiąc ale ciężka praca, po drugie prawie nie zwymiotowałam na klienta(zdążył wyjść i "pięknie pachniał"), no i to moje strzykanie tą kością łonową kurde muszę wtedy usiąść na min 10 min bo ból cholerny

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
I to jest wina tylko i wyłącznie pracodawcy u chorego polskiego systemu. Zamiast zwolnienia spokojnie mogłaś mieć druga osobe na zmianie i dalabys radę.
Pracodawca powinien dostosować warunki pracy do Twojego stanu A mało który to potrafi. W większości przypadków zwolnienia nie są potrzebne A traci na tym najwięcej państwo;) no ale polska bogaty kraj tu nawet bezdomni Ata rozdają

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@StarAnia jak się czujesz? Mnie chyba też coś bierze:frown: a Młodemu jeszcze nie przeszło . Mam straszny ból głowy. Mam nadzieje, że to tylko migrena.
Mojego męża też dzis boli głowa. Może ciśnienie...
Mi pomaga nieraz ibuprom ale odkąd zaszlam to ręcznik nawilzony na głowę, twarz i po jakimś czasie lepiej.

reklama
Do góry