reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A w ogóle to pytanie organizacyjne. Jak się mały urodzi to po prostu wybieram mu lekarza pediatrę tak? W sensie jednego i do niego zapisuje i chodzę potem do niego i on ma dokumentacje dziecka? I jak szczepionki itp to ciagle przez tego samego lekarza?
Tak. W Bielanskim od razu prosili o podanie przychodni ( bez nazwiska lekarza), do ktorej chcemy zapisac dziecko. Do tej samej lekarki/lekarza idzie sie na wizyte i ona tez bada przed szczepieniem.

reklama
No i dziendobry [emoji5]
IMG_7389.JPG

Załączniki

• IMG_7389.JPG
    IMG_7389.JPG
    334,9 KB · Wyświetleń: 478
Gratuluje wszystkim rozpakowanym! [emoji846]
Ja nadal w dwupaku, nie wiem ile to jeszcze potrwa. Wszystko mnie meczy, brzuch mam tak nisko ze chodzę jak kwoka...
Codziennie wieczorem dopadają mnie skurcze, ale po co chwycić raz a porządnie. Jak można pomęczyć ...
Pomylam okna, dywany potrzepałam i co? I nic ... [emoji53]
Nie wiem jak mam namówić ta uparta istotkę do tego, by już do Nas wyszła.

reklama
Ale dzisiaj urodzaj :D żadna nie zostanie na koniec września? No dziewczyny!

Grubcio jest mega wymagajacy, jego siostra była aniołem w porównaniu z nim. Prawie nie śpię i nie jem. Plus taki, że stary twierdzi, ze "chudnę w oczach". Wolałabym w d.pie, ale co tam [emoji14]

Ale serio serio. Nie ogarniam. Wyjec z niego niesamowity, czekam aż na mnie mops naślą [emoji14]
IMG_20180920_082600.jpg

Załączniki

• IMG_20180920_082600.jpg
    IMG_20180920_082600.jpg
    61,8 KB · Wyświetleń: 441
Do góry