reklama
AgulaK82
Fanka BB :)
Ja mam jeszcze 16 dni do PTP a już mam dość i nie wyobrażam sobie przenosić bo już byłoby w październiku a ja nie chcę...Cześć dziewczyny.
Witam w dwupaku- 5 dni po terminie
Wczoraj po zebraniu już pozwoliłam córeczce wychodzic![]()
Mąż mi wymasował sutki i nie tylkow związku z czy jak zaczęły się skurcze o 12 to do 4 nie mogłam usnąć. Ale usnęłam.
Młody w szkole, mąż w domu- zaczął urlop i już odebrał 1 tel z pracy
Rano masaż nr 2przychodzą pojedyncze bolące skurcze.. ale nie za często.
Za chwilę dzwonię na patologie i pytam czy mają dla mnie miejsce? Na 11.40 mam ktg w szpitalu. Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskaxywalyby że jestem coraz bliżej córeczki.. Ale zobaczymy. Najchętniej urodziłabym do 14, tak aby jeszcze na 16.30 mąż mógł odebrać synka że szkoły.. Ale to już chyba za dużo bym chciała zaplanować
Marta jak u Ciebie? Miałyśmy wspólny termin to może jakoś się "po" umówimy, żeby żadnej smutno nie było? Jakby co puszczam cię przodem, bo wiem jaka już zmęczona jestes![]()
Wam serdecznie współczuję bo człowiek czeka do tego terminu i cisza... Trzymam kciuki za Was by w końcu ruszyło coś...
To jedno ukłucie jest tylko 6x wyciakają z tego krew.Hejo.
Melduje sie z rana. Ja po badaniu, ponoc wszystko sie ladnie obkurcza i wyglada "ok"
Teraz wzieli Ulke na badanie do pediatrow.
Zobaczymy z czym wroci kluska.
Tzn na pewno pokluja w piete bo pobieraja dzis krew na wykluczenie tych chorob genetycznych.
Ale trzymam kciuki zeby bylo dobrze z nia wszystko
Troche sie martwie
@wiciowamama. a dlaczego wszystko robią za "plecami" rodziców?? U Nas wszystko było pod moim okiem na sali na której leżałam.
Ja 4 dni po terminie,jade na ktg ale nic nie wskazuje porodu raczej. I jeszcze syn obudzil sie z goraczka ok 38c, co za pech, został oczywiście w domu z babcia.Cześć dziewczyny.
Witam w dwupaku- 5 dni po terminie
Wczoraj po zebraniu już pozwoliłam córeczce wychodzic
Mąż mi wymasował sutki i nie tylkow związku z czy jak zaczęły się skurcze o 12 to do 4 nie mogłam usnąć. Ale usnęłam.
Młody w szkole, mąż w domu- zaczął urlop i już odebrał 1 tel z pracy
Rano masaż nr 2przychodzą pojedyncze bolące skurcze.. ale nie za często.
Za chwilę dzwonię na patologie i pytam czy mają dla mnie miejsce? Na 11.40 mam ktg w szpitalu. Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskaxywalyby że jestem coraz bliżej córeczki.. Ale zobaczymy. Najchętniej urodziłabym do 14, tak aby jeszcze na 16.30 mąż mógł odebrać synka że szkoły.. Ale to już chyba za dużo bym chciała zaplanować
Marta jak u Ciebie? Miałyśmy wspólny termin to może jakoś się "po" umówimy, żeby żadnej smutno nie było? Jakby co puszczam cię przodem, bo wiem jaka już zmęczona jestes![]()
Mama7
Hura..Pecherz w porzadku, bilibrulina na poziomie 8 a to dobrze.
Dzis wychodzimy
AgulaK82
Super @wiciowamama [emoji5][emoji5][emoji5]
Mama7
Ja 4 dni po terminie,jade na ktg ale nic nie wskazuje porodu raczej. I jeszcze syn obudzil sie z goraczka ok 38c, co za pech, został oczywiście w domu z babcia.
Współczuję.. A ile ma synek?
reklama
Bomba. My wychodziliśmy z bilurbiną 10.4 więc uWas tyle co nicPecherz w porzadku, bilibrulina na poziomie 8 a to dobrze.
Dzis wychodzimy