AgulaK82
Fanka BB :)
To tak zwane okienka?Godz. 22 a ja smażę chłopu "Przysmak świętokrzyski". Zachcianki ciążowe mu się włączyły![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak zwane okienka?Godz. 22 a ja smażę chłopu "Przysmak świętokrzyski". Zachcianki ciążowe mu się włączyły![]()
TakTo tak zwane okienka?
Mniam mniam, nie mam teraz przysmaku ale za to mam popcorn i chyba zrobię [emoji16]
Ja ciężko kojarzę dziś... chwilę gapiłam się na to zdjęcie i myślę "k..a co to za paskudny pluszak?"GoJ przepraszam ale nie to było moim zamiarem [emoji43][emoji12]
No oby. Fajnie by było. W weekend jak chłop w domu. Bo jak w tygodniu jest w pracy to jakoś tak oboje nerwowi jesteśmy. Niby blisko itd. Ale jednak jak jesteśmy tak razem obok siebie to mniej stresu.Oby metody na przyspieszenie okazały się skuteczne [emoji6]
Ja pikole!! Uwielbiałam to! U mnie w domu matka to robiła nazywało się prażynki... nie jadłam ze 22 lata...
Smaki dzieciństwa [emoji7] [emoji16]
To teraz niech chłop Cię dopiesci [emoji16]Ja ciężko kojarzę dziś... chwilę gapiłam się na to zdjęcie i myślę "k..a co to za paskudny pluszak?"
Dopiero potem pomyślałam że to człowiek
Ale mężowi kupiłam dziś nie wiem jakim sposobem jedne gacie rozm. M który mu na kolano nie wlezie co dopiero na dupsko. Nie wiem jakim cudem... Zdolna jestem ot co... dobrze że reszte rzeczy Kacpiś mi szukał rozmiarów bo baboli bym narobiła...
A z tą zabawką dla Mikiego to Kacper jak był malutki był LISIO no i on tego lisa zauważył dziś i musiałam wziąć choć teraz trochę mam wyrzuty portfela.... no trudno..
Suma summarum wydałam dziś kupę kasy tylko na moich facetów nie kupując sobie zupełnie NIC i czuję się NIEDOPIESZCZONA...
To trzeba działać póki oboje jesteście w nastroju [emoji6] weekend tuż tużNo oby. Fajnie by było. W weekend jak chłop w domu. Bo jak w tygodniu jest w pracy to jakoś tak oboje nerwowi jesteśmy. Niby blisko itd. Ale jednak jak jesteśmy tak razem obok siebie to mniej stresu.