reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
GoJ przepraszam ale nie to było moim zamiarem [emoji43][emoji12]
Ja ciężko kojarzę dziś... chwilę gapiłam się na to zdjęcie i myślę "k..a co to za paskudny pluszak?"
Dopiero potem pomyślałam że to człowiek ;)

Ale mężowi kupiłam dziś nie wiem jakim sposobem jedne gacie rozm. M który mu na kolano nie wlezie co dopiero na dupsko. Nie wiem jakim cudem... Zdolna jestem ot co... dobrze że reszte rzeczy Kacpiś mi szukał rozmiarów bo baboli bym narobiła...

A z tą zabawką dla Mikiego to Kacper jak był malutki był LISIO no i on tego lisa zauważył dziś i musiałam wziąć choć teraz trochę mam wyrzuty portfela.... no trudno..

Suma summarum wydałam dziś kupę kasy tylko na moich facetów nie kupując sobie zupełnie NIC i czuję się NIEDOPIESZCZONA...

Ja ciężko kojarzę dziś... chwilę gapiłam się na to zdjęcie i myślę "k..a co to za paskudny pluszak?"
Dopiero potem pomyślałam że to człowiek ;)

Ale mężowi kupiłam dziś nie wiem jakim sposobem jedne gacie rozm. M który mu na kolano nie wlezie co dopiero na dupsko. Nie wiem jakim cudem... Zdolna jestem ot co... dobrze że reszte rzeczy Kacpiś mi szukał rozmiarów bo baboli bym narobiła...

A z tą zabawką dla Mikiego to Kacper jak był malutki był LISIO no i on tego lisa zauważył dziś i musiałam wziąć choć teraz trochę mam wyrzuty portfela.... no trudno..

Suma summarum wydałam dziś kupę kasy tylko na moich facetów nie kupując sobie zupełnie NIC i czuję się NIEDOPIESZCZONA...
To teraz niech chłop Cię dopiesci [emoji16]

reklama
Do góry