reklama
Nie posiadam takowej i kupować specjalnie to chyba bez sensuTo może lepiej walizkę na kółkach?
Ja jeszcze nic, a za 5 tyg mam iść do szpitala. HihiHejja dzis zaczynam 33 tydzień
Kurcze zmobilizowalyscie mnie do ogarnięcia tej torby szpitalnej. Wczoraj zamówiłam w aptece internetowej rzeczy. Wy już spakowane... A ja ze skrócona szyjka w lesie... Brawo Ja....
Mama7
Fanka BB :)
To ja się witam
Mama7 przypomniałas mi o grzebieniu jejku faktycznie coś zapomnę, pierwsze co to spakowałam kawę
Ja mam walizkę na kółkach ale taka średnia nie z tych wielkich, nie wiem co dziś będę robić ale od jutra i w sob mam robotę będę piec ciasta więc znikne na parę godzin ciekawe czy wtedy będę wstanie was nadrobić...
Ty ciasta? Myślałam że u was mąż?
Mama7
Ja mam kosę ze starsza bo poszła z żalami do mojego ze ma za dużo obowiązków a zero przywilejów. No jacha .... obowiązki owszem ma. Takie jak zawsze. I nie przeszkadzały jej dopoki durna koleżanka nie zaczela jej buntować. A z przywilejami to ból tylka bo jej nie kupiłam maseczki z twarzą zwierzaka i farby do włosów. No kurczę 10 lat ma. I argument ze Dominisia ma a ja nie bo jestem gorsza , Dominice mama zrobiła hybrydy ... oj chyba trzeba odciąć od Dominiki.
O kasa. 10 latce hybrydy..szok
U
użytkownik 180176
Gość
10 latce ???? Co ta mama ma w głowie , przecież to jeszcze dzieciaki. Bądź stanowcza , nie daj się złamać. Ja w tym wieku to się jeszcze lalką bawiłam [emoji16]Ja mam kosę ze starsza bo poszła z żalami do mojego ze ma za dużo obowiązków a zero przywilejów. No jacha .... obowiązki owszem ma. Takie jak zawsze. I nie przeszkadzały jej dopoki durna koleżanka nie zaczela jej buntować. A z przywilejami to ból tylka bo jej nie kupiłam maseczki z twarzą zwierzaka i farby do włosów. No kurczę 10 lat ma. I argument ze Dominisia ma a ja nie bo jestem gorsza , Dominice mama zrobiła hybrydy ... oj chyba trzeba odciąć od Dominiki.
Mama7
Witajcie
Ja znowu noc średnio przespana przez ten zespół niespokojnych nóg. Co chwilę wstawałam i chodziłam po mieszkaniu a byłam już taka wyczerpana.
Pogoda ta sprawia że nie chce się wyjść z łóżka a trzeba coś koło siebie zrobić chociaż na brwi się zapisać by na tym weselu w miarę wyglądać
O też nie mam zadnżad grzebienia spakowanego więc czas go dorzucić.![]()
A próbowałaś moczyć nogi w najzimniejszej wodzie jaka masz z kranu? Ja po każdym kąpaniu i przyjściu z dworu jak gorąco polewam stopy przez minutę jaka zimna i czuje ulgę..
kasiaczek89pl
O kasa. 10 latce hybrydy..szok
Weź. Ja jestem matka na luzie ale nie aż tak ... a młoda chodzi sfochana a mi to ze tak powiem zwisa ... jedno słowo za dużo i pojedzie do babci na wieś na wakacje i tam zazna prawdziwego życia. Oczywiście bez telefonu żeby jej nie miała jak psiapsiolka buntować [emoji23] tak to jest jak człowiek chce być dobry a i tak bardziej liczą się jakieś zakompleksione gowniary którym matki pozwalają na wszystko
kasiaczek89pl
Czwarty dzień śnieg mi się śni. Dziś na tym śniegu z tymi skurczami siedziałam a potem chłopaków oglądałam że te krosty mają... i że opuszczą szkołę...![]()
Moje na szczęście po ospie. Starsza miała teraz zaraz przed Komunia
reklama
Mama7
Ja prałam w mleczku do prania Lovela , na 50 stopni i obroty 800 i wszystko jest w porządku z ubrankamii tak ja prałam pieluchy razem z ubrankami
![]()
Ja w dzidziusiu wszystko razem w normalnym programie czyli 60stopni i 1200 obrotów.