RooibosGirl
Fanka BB :)
Też wczoraj padłam i nawet nie wstawałam w nocy na siusiuHejo ! Ja padłam wczoraj chyba o 21 przez te burze . W nocy ciągle grzmiało . Miałam wrażenie ,że mała w ogóle nie śpi w nocy. W ogóle śniło mi się ,że mam rozwarcie 6cm , ale nikt nie kazał mi się tym przejmować [emoji16]
Męczę męża filmikami ze szkoły rodzenia. Mam nadzieję ,że nie będzie miał mnie dość [emoji16]
Po za tym ja też zamawiałam deszcze i chłodne powietrze.
Utwierdziłyscie mnie ,żeby nie kupować niczego na brodawki [emoji6]. Będziemy się smarować mlekiem. Na odparzenia ja dostałam coś od koleżanki położnej . Maść specjalnie dla szpitala robiona.
Ale zobaczymy czy będzie trzeba używać)))
W czym dostałaś tą maść od położnej? Tak pytam, bo nam jak dawali probki kremu Zaspa na bazie takiego właśnie szpitalnego to był on w małych słoiczkach i datę ważności mial tylko do października (to było na początku czerwca). Taki pełnowymiarowy zamknięty w buteleczce z pompką ma już dłuższą datę.
Ta Twoja maść też jest taka że kiedy jest bardzo ciepło to rozpuszcza się i robi się bezbarwna?
Dziwnie zamawialyscie tą pogodę. Miały być deszcze i chłodne powietrze a są deszcze, gorąc i brak powietrza
A w ogóle to porównałam sobie składy tego kremu z Zaspy i Bepanthenu baby którego tubkę 30 g dostaliśmy wczoraj za darmo na zajęciach.
ZASPA krem pieluszkowy
Składniki/Ingredients: Lanolin, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Aqua
i BEPANTHEN BABY maść ochronna
Skład: Aqua, lanolin, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Cera alba, Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Ozokerite, Glyceryl oleate, lanolin alcohol.
Jest różnica
Ostatnia edycja: