reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ten rozowy jest slodki na maxa :) i jakbym czekala na Weronike a nie na Leona to kupilabym od razu ;).
A nie boisz sie, ze ten 56 bedzie za maly szybko? Myslalam, ze masz na 62.
Zreszta z nasza pogoda to i we wrzesniu moze byc zimno i plucha. Badz madry i pisz wiersze... no nie wiem co robic w necie zostaly tylko 56 i 62, zreszta ten niebieski mnie jakos bardzo nie urzekl, ale ze w brzuchu mam faceta to nie kupie rozowego ;).
Nie szkoda mi 30zł. :) a jak brałam już tylko ten rozmiar był... najwyżej odsprzedam komuś z jesień/zima/ wczesna wiosna albo oddam do DSM.
Ten niebieski też jest taki milusi. Nie wiem jak Miki będzie duży ale w 31 ważył 1500 wiec nie zapowiada się na kolosa choć może być glizdowaty.

reklama
K...wa! Ja wolę ten deszcz! Duszno dziś i gorąco. Spałam to wstałam mokra! Bartek narzeka że mu gorąco że na nic nie ma siły...
Sorry ale mam dość własnego dziecka! W przyszłym roku muszę mu jakiś obóz surwiwalowy dla ośmiolatków skołować najlepiej dwumiesięczny! A za bratem tak tęsknił że odkąd Kacper godzinę temu wrócił już były bójki, debile itp. Rodzinna sielanka!

Ja mam taki pluszak na jesień 62 z croccodillo (szary z hipopotamem) po Młodym. A na zime granatowy kombinezon (materiał jak kurtka z ociepleniem) z h&m oczywiście że też po Młodym :D i tamten jest 68 bodajze ale nie pamiętam. Myślę że dla dziewczynki mogą być. Załatwię sprawę dziewczynskimi dodatkami :p

Stwierdzam że poza warunkami szpitalnymi nie jestem w stanie was na bieżąco śledzić :p

Ja dziś trochę po domu polazilam. A to pranie a to obiad.. a teraz leżę i odpoczywam bo brzuch się spina. Jest u nas moja mama. Wzięła Kubę na spacer więc mam chwilę dla siebie :)

Ostatnia edycja:
O taki.

Załączniki

• IMG_20180718_162215-1224x1632.jpg
    IMG_20180718_162215-1224x1632.jpg
    432,8 KB · Wyświetleń: 93
K...wa! Ja wolę ten deszcz! Duszno dziś i gorąco. Spałam to wstałam mokra! Bartek narzeka że mu gorąco że na nic nie ma siły...
Sorry ale mam dość własnego dziecka! W przyszłym roku muszę mu jakiś obóz surwiwalowy dla ośmiolatków skołować najlepiej dwumiesięczny! A za bratem tak tęsknił że odkąd Kacper godzinę temu wrócił już były bójki, debile itp. Rodzinna sielanka!

Moje o dziwo dziś się nie pokłóciły jeszcze. Sprzątają w swoich pokojach.

No i super! Nic sie nie marnuje i wszyscy zadowoleni :). Popieram, bo mam wrazenie, ze duzo kupujemy i marnujemy. Ja cos tam dostalam, cos kupilam. Glowie sie nad kombinezonem i przed nami powazna decyzja fotelikowo- wozkowa.
Dziewczyny z Warszawy - gdzie kupowalyscie foteliki i wozki? Musimy pojechac i poprzymierzac do auta i do siebie.

Nie pomogę. Mam po starszym.

reklama
Do góry