reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hahaha nie licz na to [emoji14]

Kurde jestem taka spuchnięta tam na dole, że masakra. Zaryzykowalam, podlozylam lusterko i się aż przestraszylam :o Też tak macie? Jeszcze młody tak dziś wywija, jakby ich tam więcej było, a nie jeden 2,5 kilowy bobas :/
No też właśnie mnie to zdziwiło. Sięgnęłam palcem to masakra w życiu tak spuchnięta nie byłam...

reklama
Jajka dziewczyny.

Wiciowa super ubranka i szafka.

Ale macie pyszne obiadki..

U mnie też tam wszystko takie napuchniete..
Aż niefajnie zaglądać.

Mam teraz chwilę bo teściowa zabrała synka na lody i spacer..

U nie dziś od rana wielkie pranie. Mój 7 latek zsikal się do łóżka w nocy.. śniło mu się za w toalecie jest.. A już że 4 lata było spokoju. No nic.. zmiana pościel plus pranie ochraniacza na materac, plus samej otoczki materaca bo spal przy samej scianie i bokiem przesiąkło.. mam nadzieję że wyschnie..

Wzięłam się wczoraj, poszłam do apteki i rosmana po ostatnie rzeczy..I .. rano spakowałam torbę do szpitala.. tadammmm.. stwierdziłam ze torbe mi bedzie wygodniej wyjmowac..

Ostatnia edycja:
Wczoraj dowiedzialam sie ze moja kolezanka z pracy adoptowala 10 miesiecznego synka.. to juz jej 2 adopcja..
Zawsze się o tym dowiaduje jak jestem w ciąży i jej dzieciaczki starsze od moich o rok.. wprawia mnie to w osłupienie i podziw.. u mnie w pracy jeszvze 2 inne dziewczyny maja adoptowane dzieci (na ok 100 osob w firmie) jedna nawet adoptowala 2 dziewczynki, po czym po 40-tce zaszła w ciążę i urodziła chłopca..

Ale ojciec by na zawal padl jakby pierworodnego w rozowym pajacu zobaczyl . A z jakich sklepow kupujesz? Ja mam glownie ze smyka, 5,10,15, h&m.
Hahaha ja bym padła na zawał, przeraża mnie dziewczęcość współczesnych chłopców ;p
Co do kupowania... Cóż. Kupiłam aż 4 ciuszki Miłoszowi. Resztę dostałam. Ze znajomą się wymieniłam - ciuszki po mojej córce za ciuszki po jej synu, plus dostałam dwie paczki od dziewczyn, którym swojego czasu pomagałam w problemach z karmieniem piersią. Także nie miałam pola do popisu za bardzo [emoji14]

Ok
Obiad dochodzi
Jest na dwa dni
Zupa
Ziemniaki i duszona pierś z kurczaka z marfefka

Tyle że mnie
Skończyć dzisiejsze szycie i leżymy do rana [emoji3][emoji38][emoji6]

reklama
Hahaha ja bym padła na zawał, przeraża mnie dziewczęcość współczesnych chłopców ;p
Co do kupowania... Cóż. Kupiłam aż 4 ciuszki Miłoszowi. Resztę dostałam. Ze znajomą się wymieniłam - ciuszki po mojej córce za ciuszki po jej synu, plus dostałam dwie paczki od dziewczyn, którym swojego czasu pomagałam w problemach z karmieniem piersią. Także nie miałam pola do popisu za bardzo [emoji14]
No i super! Nic sie nie marnuje i wszyscy zadowoleni :). Popieram, bo mam wrazenie, ze duzo kupujemy i marnujemy. Ja cos tam dostalam, cos kupilam. Glowie sie nad kombinezonem i przed nami powazna decyzja fotelikowo- wozkowa.
Dziewczyny z Warszawy - gdzie kupowalyscie foteliki i wozki? Musimy pojechac i poprzymierzac do auta i do siebie.

Do góry