reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

No nie urodzę bo Tobie oddaje pierwszeństwo[emoji12]
Założyłam wątek, to wypadałoby też się rozpakować jako pierwsza [emoji14]
A dzisiaj mnie takie skurczybyki męczą, że zaczynam w to wierzyć. W sumie nic nie robię, a te wredoty i tak - pewnie przez Miłosza, bo on się wierci jak cholera, dłonie wypycha przez pępek [emoji14] złośnik.

reklama
Założyłam wątek, to wypadałoby też się rozpakować jako pierwsza [emoji14]
A dzisiaj mnie takie skurczybyki męczą, że zaczynam w to wierzyć. W sumie nic nie robię, a te wredoty i tak - pewnie przez Miłosza, bo on się wierci jak cholera, dłonie wypycha przez pępek [emoji14] złośnik.

Brzuch w miarę ale kłucie w szyjce takie ze sama myśle jak dochodzić choćby do tej połowy sierpnia ... i co najlepsze jak zdjęłam ten plaster pod brzuchem to za chwile wróciło to uczucie jakby mi miał bober eksplodować ehh a tak fajnie było ... chcem spowrotem :)

Hahaha nie licz na to [emoji14]

Kurde jestem taka spuchnięta tam na dole, że masakra. Zaryzykowalam, podlozylam lusterko i się aż przestraszylam :o Też tak macie? Jeszcze młody tak dziś wywija, jakby ich tam więcej było, a nie jeden 2,5 kilowy bobas :/
Ja też ostatnio zobaczyłam lusterkiem żeby skontrolować stan po goleniu i też nie byłam zachwycona tym widokiem :p wszystko takie nabrzmiałe.

6 sztuk mam siateczkowych. W żadne pranie się nie bawię, jak zabraknie to na oddziale mogę dokupić [emoji14]

Ja Mam te wielorazowe. Czuje ze będą jedno .... ale dużo bardziej sensowne niż te co wyklnelysmy rozmiarówkę . Wychodzi drożej ale wygodniejsze. Tzn innego wyboru nie miałam i tak bo dupsko nie włazi :)

Z powaznych rzeczy to jem obiad : zeberka duszone, kasza gryczana i kalafior. Mniam pycha :)
20180718_143317.jpg

A powaznie to umowilam sie do dermatologa na piatek ( jeszcze kardiolog mi zostal, przelozylam sesje foto na jutro, bo mi duszno i nastawilam pierwsze dzieciakowe pranie, a drugie czeka. No naszlo mnie ;)
Zreszta jak mam prasowac i prac dwa razy, to kiedys to trzeba zrobic ten pierwszy raz ;).

Załączniki

• 20180718_143317.jpg
    20180718_143317.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 299
Ja Mam te wielorazowe. Czuje ze będą jedno .... ale dużo bardziej sensowne niż te co wyklnelysmy rozmiarówkę . Wychodzi drożej ale wygodniejsze. Tzn innego wyboru nie miałam i tak bo dupsko nie włazi :)
No no, te siateczkowe teoretycznie są wielo, ale ja sobie nie wyobrażam tego prac [emoji14]

reklama
Z powaznych rzeczy to jem obiad : zeberka duszone, kasza gryczana i kalafior. Mniam pycha :)Zobacz załącznik 878778
A powaznie to umowilam sie do dermatologa na piatek ( jeszcze kardiolog mi zostal, przelozylam sesje foto na jutro, bo mi duszno i nastawilam pierwsze dzieciakowe pranie, a drugie czeka. No naszlo mnie ;)
Zreszta jak mam prasowac i prac dwa razy, to kiedys to trzeba zrobic ten pierwszy raz ;).

Ja mam kasze jęczmienna i gulasz drobiowy. Mówisz pranie , prasowanie ... Na szczęście to już za mną ... po sesji się pochwalisz ?

Do góry