reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ej, a zauważylyscie że u nas żadna się nie chwali paznokciami, make upem itd? :) jak np na sierpniowkach :D

RooibosGirl ja tak samo, jak nie muszę to nie wychodzę z wielkiego T shirtu.

Zawsze jak przeczytam że coś macie do jedzenia to i ja chce :) dlatego po wizycie idę na jakiegoś zdrowego wege burgera, jak mc Donaldsa nie wolno :(
A jutro będą naleśniki.

Niedługo mam wizytę, ale chyba obsuwa...

Bo my tu o poważnych rzeczach gadamy. A im się już nudzi bo pewnie gotowe czekają :)

No mam niebieski na 56 ale to się nie liczy bo niebieskich jest mało ;)
Ten rozowy jest slodki na maxa :) i jakbym czekala na Weronike a nie na Leona to kupilabym od razu ;).
A nie boisz sie, ze ten 56 bedzie za maly szybko? Myslalam, ze masz na 62.
Zreszta z nasza pogoda to i we wrzesniu moze byc zimno i plucha. Badz madry i pisz wiersze... no nie wiem co robic w necie zostaly tylko 56 i 62, zreszta ten niebieski mnie jakos bardzo nie urzekl, ale ze w brzuchu mam faceta to nie kupie rozowego ;).

O masz ... @Bajdelka35 wyprawka szkolna.
Faktycznie. Muszę ogarnąć kapcie na zmianę, starszy książki ze szkoły dostaje ale zeszyty, okładki, kredki i inne przybory drogą kupna trzeba będzie nabyć.
Ale to w sierpniu jak chłop zejdzie na parę dni. Pojedziemy do jakiegoś tesco czy coś żebym nie musiała po księgarniach dygać tylko w jednym miejscu kupić

Ja spróbuje przez neta ogarnac. He he. Ostatnio tak robię. Dziś nawet mąż mi z apteki gotowe zamówienie odbiera bo mi się nie chce. Wole przez neta siąść i zamówić

Ja mam na dziś dość roboty.
Chałupa ogarnięta.
Pranie zostało powiesić tylko jeszcze.
Obiad wstawiony. Dzisiaj ziemniaki, pałki z kurczaka w sosie i surówka z kapusty pekińskiej z marchewką, jabłkiem i kukurydzą.
Leżę pod wiatrakiem teraz. Należy mi się.

Haha kombinezon mam i ja do porodu zostało 59dni ale pewnie będzie dużo szybciej . Kupione mam tylko ciuszki i wózek A reszta przede mną dla siebie do szpitala nie mam nic. Muszę sobie zrobić zamówienie z apteki i fotelik nie mam pojęcia jaki.
Na razie chodzę co tydzień na Ktg, w sumie nawet się cieszę że muszę chodzić od 30 tyg bo czuję się bezpieczniej. Wczoraj jak czekałam w kolejce gadałam z dziewczyną 35 tydzień niby wszystko ok była zadowolona jeszcze mi pokazywała jak brzuch jej się rusza A po Ktg biegiem na izbę przyjęć bo tętno dzidzi poniżej 100 ehh aż mi się słabo zrobiło

Bywa i tak. Ja miałam dwa razy dopiero ale lekarz tez mówi ze będziemy robić , położna się śmiała jak mówię ze 32 się kończy to mówi na co ktg tak wcześnie ...

reklama
Do góry