reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Spoko spoko, nie urodzisz, jeszcze tylko chwilaja w sumie tak od 8 sierpnia mogę rodzić
![]()
No nie urodzę bo Tobie oddaje pierwszeństwo[emoji12]
kasiaczek89pl
Ej, a zauważylyscie że u nas żadna się nie chwali paznokciami, make upem itd?jak np na sierpniowkach
RooibosGirl ja tak samo, jak nie muszę to nie wychodzę z wielkiego T shirtu.
Zawsze jak przeczytam że coś macie do jedzenia to i ja chcedlatego po wizycie idę na jakiegoś zdrowego wege burgera, jak mc Donaldsa nie wolno
A jutro będą naleśniki.
Niedługo mam wizytę, ale chyba obsuwa...
Bo my tu o poważnych rzeczach gadamy. A im się już nudzi bo pewnie gotowe czekają
Chloe.Chloe
Ten rozowy jest slodki na maxaNo mam niebieski na 56 ale to się nie liczy bo niebieskich jest mało![]()
A nie boisz sie, ze ten 56 bedzie za maly szybko? Myslalam, ze masz na 62.
Zreszta z nasza pogoda to i we wrzesniu moze byc zimno i plucha. Badz madry i pisz wiersze... no nie wiem co robic w necie zostaly tylko 56 i 62, zreszta ten niebieski mnie jakos bardzo nie urzekl, ale ze w brzuchu mam faceta to nie kupie rozowego
kasiaczek89pl
O masz ... @Bajdelka35 wyprawka szkolna.
Faktycznie. Muszę ogarnąć kapcie na zmianę, starszy książki ze szkoły dostaje ale zeszyty, okładki, kredki i inne przybory drogą kupna trzeba będzie nabyć.
Ale to w sierpniu jak chłop zejdzie na parę dni. Pojedziemy do jakiegoś tesco czy coś żebym nie musiała po księgarniach dygać tylko w jednym miejscu kupić
Ja spróbuje przez neta ogarnac. He he. Ostatnio tak robię. Dziś nawet mąż mi z apteki gotowe zamówienie odbiera bo mi się nie chce. Wole przez neta siąść i zamówić
kasiaczek89pl
Zajrzałam w APP a tam: 55 dni do porodu i GOSIA JUŻ NIEDŁUGO RODZISZ dlatego już dziś pobierz app moje dziecko.
Kurde no ino czekać aż mi tak powie [emoji33][emoji33][emoji33]
D
Deleted member 181710
Gość
Ja mam na dziś dość roboty.
Chałupa ogarnięta.
Pranie zostało powiesić tylko jeszcze.
Obiad wstawiony. Dzisiaj ziemniaki, pałki z kurczaka w sosie i surówka z kapusty pekińskiej z marchewką, jabłkiem i kukurydzą.
Leżę pod wiatrakiem teraz. Należy mi się.
Chałupa ogarnięta.
Pranie zostało powiesić tylko jeszcze.
Obiad wstawiony. Dzisiaj ziemniaki, pałki z kurczaka w sosie i surówka z kapusty pekińskiej z marchewką, jabłkiem i kukurydzą.
Leżę pod wiatrakiem teraz. Należy mi się.
kasiaczek89pl
Haha kombinezon mam i ja do porodu zostało 59dni ale pewnie będzie dużo szybciej . Kupione mam tylko ciuszki i wózek A reszta przede mną dla siebie do szpitala nie mam nic. Muszę sobie zrobić zamówienie z apteki i fotelik nie mam pojęcia jaki.
Na razie chodzę co tydzień na Ktg, w sumie nawet się cieszę że muszę chodzić od 30 tyg bo czuję się bezpieczniej. Wczoraj jak czekałam w kolejce gadałam z dziewczyną 35 tydzień niby wszystko ok była zadowolona jeszcze mi pokazywała jak brzuch jej się rusza A po Ktg biegiem na izbę przyjęć bo tętno dzidzi poniżej 100 ehh aż mi się słabo zrobiło
Bywa i tak. Ja miałam dwa razy dopiero ale lekarz tez mówi ze będziemy robić , położna się śmiała jak mówię ze 32 się kończy to mówi na co ktg tak wcześnie ...
reklama
Adell1994
Ja mam 4 szt ale wielorazowych więc w razie co będzie można przepraćDziewczyny ile najlepiej kupić tych gaci jednorazowych do szpitala ???