reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Też myślę że ten kombinezon na wczesną jesień za gruby.
Ja tak z myślą o listopadzie kupiłam. Tak od połowy to.już będzie zimno.
Do tego kocyk i przecież są osłonki też na gondole więc nie ma co ich tak opatulać zbyt ciepło.

Wróciłam ze Szklarskiej ale zescie powariowaly doczytałam wszystko ale nie odpisze bo nie pamiętam...

Wiciowamama ubranka i szafa super

Dostałem od teściowej dwie foremki lasagne już gotowe w formie mam tylko upiec więc właśnie to robię jak się upiecze idę spać bo wstałam rano i padam, leje od rana maskarka jakąś jesień zmoklam i mam dość, ale kupiłam wykonane te podkładki na sedes mogę się pakować....

U nas w szpitalu można zwykle majtki nikt na to nie patrzy ja sobie nie wyobrażam sobie w tych siatkach, biorę jedna koszule i będę ją nosić tylko jeden dzień w którym będę dzień po ale od razu zakładam stanik na następny dzień mam koszulkę i spodnie takie ala alladynki z wysokim stanem z cienkiego materiału, biorę jedne klapki jako pod prysznic i jako kapcie, osobno mam walizkę dla siebie i osobno torbę fajna na ramię dla dziecka, jeszcze nie myślę o porodzie tak jak wy następna wizyta 10sierpnia później pewnie początku września i wtedy dopiero mogę myśleć, pozatym przedemna wyjazd córek na kolonie, wyprawkę szkolna, urodziny córek, wesele siostry i dopiero poród a w międzyczasie trzeba kupić opał na zimę więc na mojej głowie pełno rzeczy aha i jeszcze samochód kończy się robić oby działał bo inaczej zawyje się na śmierć o!!!!!!

O masz ... @Bajdelka35 wyprawka szkolna.
Faktycznie. Muszę ogarnąć kapcie na zmianę, starszy książki ze szkoły dostaje ale zeszyty, okładki, kredki i inne przybory drogą kupna trzeba będzie nabyć.
Ale to w sierpniu jak chłop zejdzie na parę dni. Pojedziemy do jakiegoś tesco czy coś żebym nie musiała po księgarniach dygać tylko w jednym miejscu kupić

Haha kombinezon mam i ja do porodu zostało 59dni ale pewnie będzie dużo szybciej . Kupione mam tylko ciuszki i wózek A reszta przede mną dla siebie do szpitala nie mam nic. Muszę sobie zrobić zamówienie z apteki i fotelik nie mam pojęcia jaki.
Na razie chodzę co tydzień na Ktg, w sumie nawet się cieszę że muszę chodzić od 30 tyg bo czuję się bezpieczniej. Wczoraj jak czekałam w kolejce gadałam z dziewczyną 35 tydzień niby wszystko ok była zadowolona jeszcze mi pokazywała jak brzuch jej się rusza A po Ktg biegiem na izbę przyjęć bo tętno dzidzi poniżej 100 ehh aż mi się słabo zrobiło

reklama
Do góry