reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Z książkami podpisuje się pod Twoja wypowiedzią ;) chociaż odkąd zaszłam w ciąże to jakoś mi się nie chciało, ale ostatnimi czasy nadrabiam :D

Ja w każdej wolnej chwili siegalam po książkę. Pochlanialam jedną za drugą, dopóki nie zaszlam w ciążę. Nie mogę się jakoś skupić, jedyne co mnie teraz interesuje to tematyka ciążowa, a nie kryminały :pi jeszcze, nie wiem czy też tak macie ale mój wzrok jakby się pogorszyl, oczy mi się szybko męczą :)

reklama
Sąsiedzi niby ważna sprawa ale w sumie będą za ściana. A docelowo nawet jak wszystko gra to tez docelowo może ktoś się sprowadzić co i tak zepsuje wszystko
Wiesz.... ale z pełną świadomością wprowadzać się tam gdzie ktoś sra i szcza ci pod drzwiami i ma pluskwy i karaluchy i po nocy jego znajomi lub on sam puka do drzwi czy masz 5 zł....

Adell ja też uwielbiam rękodzieła :)
Swego czasu robiłam bardzo dużo stroików świątecznych i anioły z masy solnej :)

Teraz pomyślałam,że zrobię prezent przyjaciółce i narysuje jej Matkę Bożą karmiącą:) urodziła w kwietniu , a jeszcze się nie widziałyśmy :)
Myślę że to będzie piękny prezent :)
Jak namalujesz koniecznie nam pokaż :)

Pozamawiałam graty do wyprawki z geminii i z allegro.
Na tym all to w koszyku to ze 20 sztuk bo a to wkładki laktacyjne, a to smoczki, butelki, ręcznik kąpielowy, szczotka, termometr, kubeczki na pokarm, pieluchy tetrowe i takie tam inne ''graty'' w przedziale 3-25 zł a zamówienie na ponad 3 stówki.
No ale z głowy będę miała. Zostaną takie pojedyncze sztuki typu kombinezon albo ciuszki.

Dzisiaj w biedrze kupiłam z Pampersa rozmiar 1, 42 sztuki bodajże. Jeszcze kupię z tego rozmiaru jedną paczkę ale tych rossmanowskich.
Bo resztę hurtem zamówię na allegro z rozmiaru ''2''

Pozamawiałam graty do wyprawki z geminii i z allegro.
Na tym all to w koszyku to ze 20 sztuk bo a to wkładki laktacyjne, a to smoczki, butelki, ręcznik kąpielowy, szczotka, termometr, kubeczki na pokarm, pieluchy tetrowe i takie tam inne ''graty'' w przedziale 3-25 zł a zamówienie na ponad 3 stówki.
No ale z głowy będę miała. Zostaną takie pojedyncze sztuki typu kombinezon albo ciuszki.

Dzisiaj w biedrze kupiłam z Pampersa rozmiar 1, 42 sztuki bodajże. Jeszcze kupię z tego rozmiaru jedną paczkę ale tych rossmanowskich.
Bo resztę hurtem zamówię na allegro z rozmiaru ''2''
To ty dziś ooooostro jedziesz!!

Ja w każdej wolnej chwili siegalam po książkę. Pochlanialam jedną za drugą, dopóki nie zaszlam w ciążę. Nie mogę się jakoś skupić, jedyne co mnie teraz interesuje to tematyka ciążowa, a nie kryminały :pi jeszcze, nie wiem czy też tak macie ale mój wzrok jakby się pogorszyl, oczy mi się szybko męczą :)
To widzę kryzys odnośnie czytania w ciąży nie tylko mnie dopadł :)
Ze wzrokiem ja odpukac nie mam problemów , może warto wybrać się do okulisty ? :)

To ty dziś ooooostro jedziesz!!
Długo ''zbierałam'' do koszyka. Tak czy siak trzeba kupić a wolę za jedną przesyłką mieć wszystko :rolleyes2:
Poza tym ja w mieście jestem raz na tydzień więc wszelakie zakupy u mnie zawsze hurtowo się odbywają.
A ciuchowe np dla nas lub chłopców to tak raz na trzy miesiące powiedzmy to wtedy też hurt :tak:

reklama
Długo ''zbierałam'' do koszyka. Tak czy siak trzeba kupić a wolę za jedną przesyłką mieć wszystko :rolleyes2:
Poza tym ja w mieście jestem raz na tydzień więc wszelakie zakupy u mnie zawsze hurtowo się odbywają.
A ciuchowe np dla nas lub chłopców to tak raz na trzy miesiące powiedzmy to wtedy też hurt :tak:
Ja dzisiaj też zrobiłam zakupy w gemini, niby kilka pierdół, a wyszło ponad 70 zł.

Do góry