reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Z książkami podpisuje się pod Twoja wypowiedzią ;) chociaż odkąd zaszłam w ciąże to jakoś mi się nie chciało, ale ostatnimi czasy nadrabiam :D

Ja w każdej wolnej chwili siegalam po książkę. Pochlanialam jedną za drugą, dopóki nie zaszlam w ciążę. Nie mogę się jakoś skupić, jedyne co mnie teraz interesuje to tematyka ciążowa, a nie kryminały :pi jeszcze, nie wiem czy też tak macie ale mój wzrok jakby się pogorszyl, oczy mi się szybko męczą :)

reklama
Sąsiedzi niby ważna sprawa ale w sumie będą za ściana. A docelowo nawet jak wszystko gra to tez docelowo może ktoś się sprowadzić co i tak zepsuje wszystko
Wiesz.... ale z pełną świadomością wprowadzać się tam gdzie ktoś sra i szcza ci pod drzwiami i ma pluskwy i karaluchy i po nocy jego znajomi lub on sam puka do drzwi czy masz 5 zł....

Adell ja też uwielbiam rękodzieła :)
Swego czasu robiłam bardzo dużo stroików świątecznych i anioły z masy solnej :)

Teraz pomyślałam,że zrobię prezent przyjaciółce i narysuje jej Matkę Bożą karmiącą:) urodziła w kwietniu , a jeszcze się nie widziałyśmy :)
Myślę że to będzie piękny prezent :)
Jak namalujesz koniecznie nam pokaż :)

Pozamawiałam graty do wyprawki z geminii i z allegro.
Na tym all to w koszyku to ze 20 sztuk bo a to wkładki laktacyjne, a to smoczki, butelki, ręcznik kąpielowy, szczotka, termometr, kubeczki na pokarm, pieluchy tetrowe i takie tam inne ''graty'' w przedziale 3-25 zł a zamówienie na ponad 3 stówki.
No ale z głowy będę miała. Zostaną takie pojedyncze sztuki typu kombinezon albo ciuszki.

Dzisiaj w biedrze kupiłam z Pampersa rozmiar 1, 42 sztuki bodajże. Jeszcze kupię z tego rozmiaru jedną paczkę ale tych rossmanowskich.
Bo resztę hurtem zamówię na allegro z rozmiaru ''2''

Pozamawiałam graty do wyprawki z geminii i z allegro.
Na tym all to w koszyku to ze 20 sztuk bo a to wkładki laktacyjne, a to smoczki, butelki, ręcznik kąpielowy, szczotka, termometr, kubeczki na pokarm, pieluchy tetrowe i takie tam inne ''graty'' w przedziale 3-25 zł a zamówienie na ponad 3 stówki.
No ale z głowy będę miała. Zostaną takie pojedyncze sztuki typu kombinezon albo ciuszki.

Dzisiaj w biedrze kupiłam z Pampersa rozmiar 1, 42 sztuki bodajże. Jeszcze kupię z tego rozmiaru jedną paczkę ale tych rossmanowskich.
Bo resztę hurtem zamówię na allegro z rozmiaru ''2''
To ty dziś ooooostro jedziesz!!

Ja w każdej wolnej chwili siegalam po książkę. Pochlanialam jedną za drugą, dopóki nie zaszlam w ciążę. Nie mogę się jakoś skupić, jedyne co mnie teraz interesuje to tematyka ciążowa, a nie kryminały :pi jeszcze, nie wiem czy też tak macie ale mój wzrok jakby się pogorszyl, oczy mi się szybko męczą :)
To widzę kryzys odnośnie czytania w ciąży nie tylko mnie dopadł :)
Ze wzrokiem ja odpukac nie mam problemów , może warto wybrać się do okulisty ? :)

To ty dziś ooooostro jedziesz!!
Długo ''zbierałam'' do koszyka. Tak czy siak trzeba kupić a wolę za jedną przesyłką mieć wszystko :rolleyes2:
Poza tym ja w mieście jestem raz na tydzień więc wszelakie zakupy u mnie zawsze hurtowo się odbywają.
A ciuchowe np dla nas lub chłopców to tak raz na trzy miesiące powiedzmy to wtedy też hurt :tak:

reklama
Długo ''zbierałam'' do koszyka. Tak czy siak trzeba kupić a wolę za jedną przesyłką mieć wszystko :rolleyes2:
Poza tym ja w mieście jestem raz na tydzień więc wszelakie zakupy u mnie zawsze hurtowo się odbywają.
A ciuchowe np dla nas lub chłopców to tak raz na trzy miesiące powiedzmy to wtedy też hurt :tak:
Ja dzisiaj też zrobiłam zakupy w gemini, niby kilka pierdół, a wyszło ponad 70 zł.

Do góry