reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jak tam wasze samopoczucie?
Wiecie jestem tak zmęczona ,że zmuszam się do czegokolwiek . Postanowiłam ,że biorę się za swoje pasje i będę rysowała. Od roku nic w tym kierunku nie zrobiłam , może jak zacznę to mi się zachce . [emoji848]
Macie jakieś hobby , co lubicie robić ?
A co do samopoczucia to ja dziś spałam 6h z dwoma przerwami na siku więc jestem nieprzytomna.

reklama
Oj jeszcze wysłuchuje, że co to ma znaczyc, że ciężarne pierwsze idą. Od pół godziny mohery ta sama śpiewka, a lekarka przyszła dopiero 10 min temu :/ już jednej chciałam powiedzieć, że za to na cmentarz ja przepuszczę. Ma na 19 30, a pluje się, że ktos, kto miał na 18 00 wejdzie pierwszy, bo ten ktoś ma czelność mieć brzuch. Katastrofa.
O tak, starsze Panie zawsze mają najwięcej do powiedzenia . Nawet dzisiaj stało ich przede mną w aptece 5 i inna ciężarna zapytała czy może przed nimi, a one na to że mała kolejka i że szybko idzie i one też tutaj czekają :D

Jak tam wasze samopoczucie?
Wiecie jestem tak zmęczona ,że zmuszam się do czegokolwiek . Postanowiłam ,że biorę się za swoje pasje i będę rysowała. Od roku nic w tym kierunku nie zrobiłam , może jak zacznę to mi się zachce . [emoji848]
Macie jakieś hobby , co lubicie robić ?
Ja w sumie do południa miałam dużo energii i dużo rzeczy zrobiłam za to teraz nawet nie chce mi się iść pod prysznic :p
Ja lubię czytać , może to nie jakieś hobby ale od zawsze pochłaniam masę książek, sprawia mi to przyjemność :)
Przed Bożym narodzeniem bawię się w robótki ręczne i robię bombki styropianowe metodą karczochową :)

Adell ja też uwielbiam rękodzieła :)
Swego czasu robiłam bardzo dużo stroików świątecznych i anioły z masy solnej :)

Teraz pomyślałam,że zrobię prezent przyjaciółce i narysuje jej Matkę Bożą karmiącą:) urodziła w kwietniu , a jeszcze się nie widziałyśmy :)

Ja w sumie do południa miałam dużo energii i dużo rzeczy zrobiłam za to teraz nawet nie chce mi się iść pod prysznic :p
Ja lubię czytać , może to nie jakieś hobby ale od zawsze pochłaniam masę książek, sprawia mi to przyjemność :)
Przed Bożym narodzeniem bawię się w robótki ręczne i robię bombki styropianowe metodą karczochową :)
Z książkami podpisuje się pod Twoja wypowiedzią ;) chociaż odkąd zaszłam w ciąże to jakoś mi się nie chciało, ale ostatnimi czasy nadrabiam :D

O ja też i jeszcze na Wielkanoc kurki lub jajka.

No mam z rodzicami... a sytuacja z Nimi jest delikatnie mówiąc chora. Mam tu dwa pokoje ale resztę dzielę z popieprzobym ojcem i matką... pozatym z nakazem eksmisji a tak byłabym zupełnie na swoim...

Mnie nie chodzi że sąsiad pije. Jego sprawa. Ale jak mi od niego robaki przejdą u niego ponoć pluskwy są to raz dwa jak żeby wyjść z domu będę musiała fekalia i śpiących pijakow omijać...

Sąsiedzi niby ważna sprawa ale w sumie będą za ściana. A docelowo nawet jak wszystko gra to tez docelowo może ktoś się sprowadzić co i tak zepsuje wszystko

reklama
Do góry