Goj, żadna z nas nie doradzi Ci nic mądrego, bo żadna z nas nie zrozumie w pełni Twojej sytuacji. Trójka dzieci to nie przelewki, zawsze można sobie poradzić tak jak ktos pisal nawet z piątką ale za jaką cenę. Twoja sytuacja nie jest prosta i ja po prostu życzę Ci aby się wszystko poukładało tak byś była szczęśliwa. Mocno trzymam kciuki za Ciebie.
Ja ponieważ jestem wierząca to modlę się o rozum dla niego a dla mnie podjęcie słusznej decyzji i siłę.DziękujemyMyślę, że na tym drugim pozostanie, ciąża jest zbyt ryzykowna, no i dzieci to jednak wydatek (na trzecie trzeba by było auto nowe kupić).
Nasza to druga cywilnego, a we wrześniu będzie pierwsza kościelnego, która traktujemy poważniej. Ciekawe czy urodze przed czy po tej rocznicy
U mnie nieważne czy z przodu czy z tyłu (w pierwszej było z przodu, teraz jest z tyłu) łożysko: jedna i druga wali jak szalona
Niebezpiecznie nisko ten Twój brzuszek, oby było wszystko ok. Mój akurat już trochę zaczyna mi uwierac w żebra i jestem strasznie zmęczona po każdym dniu, szczególnie, że mam ten kaszel. Boli mnie od razu pod cyckami. Normalnie zwariuje
@GoJ, w sumie nie chce Ci nic doradzić, bo już wszystkie Ci tu coś poradziły. Pragnę Ci życzyć wytrwałości, niezależnie od tego jaką podejmiesz decyzję. Może mąż się w końcu ogarnie, a może spotka Ciebie coś lub ktoś kto odmieni Twoje życie. Życzę Ci szczęścia!
Dziękuję Wam za wsparcie... muszę oczyścić głowę łyknąć apap i zastanowić się jak to ogarnąć...