kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Może to Ci bezdomni co Rydzkowi auta oddają?![]()
No właśnie bo trzema na zmianę aż ... bogaci Ci bezdomni zwłaszcza ze paliwa tak drogie teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może to Ci bezdomni co Rydzkowi auta oddają?![]()
Mnie też jak siedzę!Ja nie mam dużego a żebra mnie tak bolą...
Kurczę mi kwestia wózka i fotelika spać nie daje ... nie mam zielonego pojęcia co chce. Żadnego wybranego.
Doskonale Cię rozumiem. Ja wróciłam tu po studiach, bo przyszły mąż nie chciał do miasta. Dobrze ze prace miałam poza wsią, bo bym zdechła jakbym musiała codziennie tych ludzi oglądać.
Już ?? No tak przecież już połowa czerwca to już poraLipcoweczki już zaczęły się rozpakowywac...
Mieszkanie na wsi jest spoko jest chodzi o otoczenie , ciszej , więcej zielonego ale jeśli chodzi o ludzi to tragedia . Każdy każdego obgada , włażą z biciorami w czyjeś życie . A bo ta poszła tam, a bo ta niosła piwo , a Ci bez ślubu żyją bezbożniki jedneMoja poprzednia wieś ok. Ale tam męża znali od zawsze bo pochodził stamtąd. Tu się przenieśliśmy i poprostu jak wracam to rzygac mi się chce ... dom mam fajny , funkcjonalny wszystko jakie chcieliśmy. Ale otoczenie już nie ... i ludzie całkiem inna mentalność maja niż w naszych rodzinnych stronach. Mało zazdrości bo każdy wie z jakich rodzin pochodzimy wiec raczej wspierali i kibicowali. Plotek tez nie słyszałam ani raz przez piec lat mieszkania o sobie ... a tu szkoda gadać ...
A przedzial cenowy masz okreslony? moze od tego warto zaczac-wtedy mniej wiecej mozesz zaznajomic sie z firmami, ktore produkuja wozki z tego zakresu cenowego![]()
Mieszkanie na wsi jest spoko jest chodzi o otoczenie , ciszej , więcej zielonego ale jeśli chodzi o ludzi to tragedia . Każdy każdego obgada , włażą z biciorami w czyjeś życie . A bo ta poszła tam, a bo ta niosła piwo , a Ci bez ślubu żyją bezbożniki jedne![]()
Powiem Ci ze nie myślałam. Skąpa jestem Wogole to się nie orientuje w cenach a wolałabym nowy w miarę praktyczny i fajny ale nie za miliony . Tylko pewnie jak zawsze mam za duże wymagania![]()
No to powodzenia w szukaniubedziesz miala oewnie problem tak jak ja mialam...