reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Aha. No u mnie nawet nie bo przed północą padało , ale taki deszcz rano nie było śladu. Gorzej widzę spanie dziś. Gorac a koleżanka panikara mi znosi ostatnio takie newsy a to kradzież była we wsi a to za którymś dzieckiem auto jechało , a to bezdomni trzema autami na zmianę jeżdżą a panie w sklepie im ładują latarki i zalewają kawę do termosów ... no kurde jakoś widzę ze życie się normalnie toczy dzieci latają po wsi i nikt nie robi paniki. Ale już mi cisnienie podniosła bo ja sama z młodymi znów
Może to Ci bezdomni co Rydzkowi auta oddają? ;)

reklama
Najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe :) jak ja mówię mojemu facetowi ile przytyłam to on mówi że przecież junior już dużo waży i woda i piersi :D

Dokladnie tak! ja dodatkowo startlowalam w ciazy od razu po diecie, bardzo bardzo szczupla i tlumacze sobie ze organizm najpierw wrocil do swojej fizjologicznej optymalnej wagi ;)

No tak na prawdę to jeszcze tylko 2,5 miesiąca i już wrzesień :) A co dopiero jak zacznie się już w połowie sierpnia :)
Też myślę że to przez te upały. Ja staram się bardzo dużo pić i jak leżę to z nogami w górze ale niestety dzisiaj nic nie pomogło
Lipcoweczki już zaczęły się rozpakowywac...

Zresztą jeszcze chwila i będziemy tulić nasze skarby tylko przez te upały to puchnięcie chyba
Ja mam to AKURAT szczęście że nie puchłam w żadnej ciąży a i w tej odpukać nic mi nie puchnie...

Tylko kurde mi ten kałdun rośnie i już zaczynam mieć problemy z oddychaniem.
O jejku, dziewczyny, ja jestem w 29 tc i mam 11 kg na plusie, takze 7 czy 8 to jeszcze nic..
ja bez cukrzycy, niedokrwistosci, niedoborow zelaza itp. ale za to ze skracajaca sie szyjka.. takze kazdy ma cos :)
Haha. Dokładnie każdemu po troszku...

A ja miałem dziś jechać do jednego sklepu z wózkami ale niestety nie dałam rady za to dzwoniłam czy mają na sklepie bebetto Tito i jest także w tym tygodniu będę miała okazję zobaczyć go na żywo i pomacac jak będzie dobra cena to zamówienie na sklep niż tak jak planowalam allegro..... Mały mniej dziś ruchliwy, upały dają w kość jeszcze nie puchne ale myślę że to kwestia czasu

Wrrr, na tych wsiach tak jest.. Tak nienawidzę tu mieszkac :( jak pracowałam w miescie to tam robiłam zakupy, nie wylazilam tu prawie wcale. A ludzie się pytają a gdzie ty była że Cię nie widać? W dupie, kurde temu mnie nie widać żeby nie słuchać takich głupot, plotek, zmyslania i dobrych rad.
I na co cię denerwuje... Ludzie to są naprawdę.

Kurczę to jej tłumacze ze jakby coś komuś chcieli zrobić czy ukraść to by to zrobili a nie zatrzymywali się we wsi na pare dni , tym bardziej ze chodzą do sklepu ... mnie tez jak nie widza to pytają ... to mówię ze ja mam jakieś życie nie tylko dom i plotki i poprostu mnie nie było. A wogole mnie ta wieś już wkurza trzy lata tu mieszkam i to trzy najgorsze lata życia

reklama
A ja miałem dziś jechać do jednego sklepu z wózkami ale niestety nie dałam rady za to dzwoniłam czy mają na sklepie bebetto Tito i jest także w tym tygodniu będę miała okazję zobaczyć go na żywo i pomacac jak będzie dobra cena to zamówienie na sklep niż tak jak planowalam allegro..... Mały mniej dziś ruchliwy, upały dają w kość jeszcze nie puchne ale myślę że to kwestia czasu

Kurczę mi kwestia wózka i fotelika spać nie daje ... nie mam zielonego pojęcia co chce. Żadnego wybranego.

Do góry