Może to Ci bezdomni co Rydzkowi auta oddają?Aha. No u mnie nawet nie bo przed północą padało , ale taki deszcz rano nie było śladu. Gorzej widzę spanie dziś. Gorac a koleżanka panikara mi znosi ostatnio takie newsy a to kradzież była we wsi a to za którymś dzieckiem auto jechało , a to bezdomni trzema autami na zmianę jeżdżą a panie w sklepie im ładują latarki i zalewają kawę do termosów ... no kurde jakoś widzę ze życie się normalnie toczy dzieci latają po wsi i nikt nie robi paniki. Ale już mi cisnienie podniosła bo ja sama z młodymi znów
reklama
Najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowejak ja mówię mojemu facetowi ile przytyłam to on mówi że przecież junior już dużo waży i woda i piersi
![]()
Dokladnie tak! ja dodatkowo startlowalam w ciazy od razu po diecie, bardzo bardzo szczupla i tlumacze sobie ze organizm najpierw wrocil do swojej fizjologicznej optymalnej wagi
Ja mam to AKURAT szczęście że nie puchłam w żadnej ciąży a i w tej odpukać nic mi nie puchnie...Zresztą jeszcze chwila i będziemy tulić nasze skarby tylko przez te upały to puchnięcie chyba
Tylko kurde mi ten kałdun rośnie i już zaczynam mieć problemy z oddychaniem.
Myszawa
Fanka BB :)
Lipcoweczki już zaczęły się rozpakowywac...No tak na prawdę to jeszcze tylko 2,5 miesiąca i już wrzesieńA co dopiero jak zacznie się już w połowie sierpnia
Też myślę że to przez te upały. Ja staram się bardzo dużo pić i jak leżę to z nogami w górze ale niestety dzisiaj nic nie pomogło
JoAnnA250694
Ja nie mam dużego a żebra mnie tak bolą...Ja mam to AKURAT szczęście że nie puchłam w żadnej ciąży a i w tej odpukać nic mi nie puchnie...
Ja mam to AKURAT szczęście że nie puchłam w żadnej ciąży a i w tej odpukać nic mi nie puchnie...Zresztą jeszcze chwila i będziemy tulić nasze skarby tylko przez te upały to puchnięcie chyba
Haha. Dokładnie każdemu po troszku...O jejku, dziewczyny, ja jestem w 29 tc i mam 11 kg na plusie, takze 7 czy 8 to jeszcze nic..
ja bez cukrzycy, niedokrwistosci, niedoborow zelaza itp. ale za to ze skracajaca sie szyjka.. takze kazdy ma cos![]()
18grudzien
A ja miałem dziś jechać do jednego sklepu z wózkami ale niestety nie dałam rady za to dzwoniłam czy mają na sklepie bebetto Tito i jest także w tym tygodniu będę miała okazję zobaczyć go na żywo i pomacac jak będzie dobra cena to zamówienie na sklep niż tak jak planowalam allegro..... Mały mniej dziś ruchliwy, upały dają w kość jeszcze nie puchne ale myślę że to kwestia czasu
kasiaczek89pl
Wrrr, na tych wsiach tak jest.. Tak nienawidzę tu mieszkacjak pracowałam w miescie to tam robiłam zakupy, nie wylazilam tu prawie wcale. A ludzie się pytają a gdzie ty była że Cię nie widać? W dupie, kurde temu mnie nie widać żeby nie słuchać takich głupot, plotek, zmyslania i dobrych rad.
I na co cię denerwuje... Ludzie to są naprawdę.
Kurczę to jej tłumacze ze jakby coś komuś chcieli zrobić czy ukraść to by to zrobili a nie zatrzymywali się we wsi na pare dni , tym bardziej ze chodzą do sklepu ... mnie tez jak nie widza to pytają ... to mówię ze ja mam jakieś życie nie tylko dom i plotki i poprostu mnie nie było. A wogole mnie ta wieś już wkurza trzy lata tu mieszkam i to trzy najgorsze lata życia
kasiaczek89pl
Lipcoweczki już zaczęły się rozpakowywac...
To my zaczniemy jakoś koło weekendu sierpniowego
reklama
kasiaczek89pl
A ja miałem dziś jechać do jednego sklepu z wózkami ale niestety nie dałam rady za to dzwoniłam czy mają na sklepie bebetto Tito i jest także w tym tygodniu będę miała okazję zobaczyć go na żywo i pomacac jak będzie dobra cena to zamówienie na sklep niż tak jak planowalam allegro..... Mały mniej dziś ruchliwy, upały dają w kość jeszcze nie puchne ale myślę że to kwestia czasu
Kurczę mi kwestia wózka i fotelika spać nie daje ... nie mam zielonego pojęcia co chce. Żadnego wybranego.