18grudzien
Fanka BB :)
Uff dziewczyny kamienia z serca ale dało mi dziś w kość mamy z głowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i superNo, dostałam wyniki. Nie ma cukrzycy.
80/118/107
Też miałam kupić z aventa, a w końcu...zamówiłam na AliExpress, za 30 zł wyszedł ręczny, poszperałam w internetach i ponoć są podobnej skuteczności, ale się okaże-ryzyk fizyk. Na razie do mnie "płynie". Ma jakieś atesty i jest bez bpa, jak dopłynie mogę napisać coś o nim, będzie pod koniec czerwca. Szkoda, że przetestować się jakoś nie da wcześniej, chyba, że się da a nie wpadłam na to?Tez miałam Avent kupować, ale kuzynka poleciła mi Tomee Teepee i na Allegro jest spory zestaw z wkładkami,butelkami,smoczkami-20 zł drożej niż sam Avent. Kupuje od razu , w sensie przed porodem i zabieram do szpitala
Zobacz ofertę: TOMMEE TIPPEE DUŻY ZESTAW LAKTATOR BUTELKI SMOCZKI Link do: TOMMEE TIPPEE DUŻY ZESTAW LAKTATOR BUTELKI SMOCZKI
Przeglądałam tez na AliExpress, ale jakoś nie przemawiają do mnie mało znane firmyTeż miałam kupić z aventa, a w końcu...zamówiłam na AliExpress, za 30 zł wyszedł ręczny, poszperałam w internetach i ponoć są podobnej skuteczności, ale się okaże-ryzyk fizyk. Na razie do mnie "płynie". Ma jakieś atesty i jest bez bpa, jak dopłynie mogę napisać coś o nim, będzie pod koniec czerwca. Szkoda, że przetestować się jakoś nie da wcześniej, chyba, że się da a nie wpadłam na to?
Dziewczyny, a u mnie jakiś cud! Nie mam cukrzycy ciążowej! Aż nie mogę uwierzyć. Głupio mi się tak cieszyć, bo niektóre z Was maja, no ale to naprawdę w moim przypadku pocieszenie, że mam jak na razie tylko to serce do dupy.
Wyniki: 79.57, 146.62, 142.05.
To w ogóle możliwe?
No nie? Zazdraszczamy
A jak KINDERBUENOO88 Twoje cukry i dieta? Ja mam przesyt chleba, ale póki co wszystko w normie.
A propos Twojego nicku to tak bym owalila bueniacza albo od razu z 5 że masakraa tu można tylko pomarzyć
Ja dzisiaj za to u diabetologa dostałam insulinę dodatkowo przed obiadem, bo musiałam jeść małe porcje i się nie najadłam, a jak się najadłam to miałam cukier blisko górnej granicy. Więc teraz mogę spokojnie się najeść do syta i nie martwić się, że za wysoki cukier.
Wiadomo, że nie mogę się obżerać [emoji23] ale wcześniej jak jadłam do syta tak, żeby za godzinę nie być głodną to miałam cukier na granicy 140 po godzinie.I teraz jeść możesz ile chcesz przy takiej insulinie?