AniaMamax3❤❤❤
Fanka BB :)
Mój w teorii a ściemniacz pierwsza klasa...teraz to mu na mózg padło totalnie...Mój jest jaki jest ale wie że nie może mieć "koleżanek" bo by eunuchem został...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój w teorii a ściemniacz pierwsza klasa...teraz to mu na mózg padło totalnie...Mój jest jaki jest ale wie że nie może mieć "koleżanek" bo by eunuchem został...
Ja jestem zaborcza pod wzgledem kobiet. Mój pamięta do dziś jak mu powiedziałam kiedyś żeby nie był zbyt miły i od tej pory wszelkie laski trzyma na dystans.Mój w teorii a ściemniacz pierwsza klasa...teraz to mu na mózg padło totalnie...
Też byłam w związku w którym facet pisał z koleżankami , spotykał się i obiecał że nigdy więcej tak nie zrobi . Tylko u mnie było łatwiej bo nie było dzieci . Kiedy zrobił tak drugi raz walizki za drzwi i tyle . Było mi ciężko bo byliśmy razem 5 lat ale trzeba szanować samą siebie .Niestety nie ma ochoty ze mną rozmawiać...ogląda tv lub siedzi z telefonem. Może ma kogoś do wylewania żali...w pierwszej ciąży non stop siedział na fc jak się okazało pisał z koleżanką z pracy z którą potajemnie się też spotykał....niby żałował....a teraz moze powtórka tylko w gorszym wydaniu...chyba nie mam już na to siły...patologia
Mam to samoJa jestem zaborcza pod wzgledem kobiet. Mój pamięta do dziś jak mu powiedziałam kiedyś żeby nie był zbyt miły i od tej pory wszelkie laski trzyma na dystans.
Ja ze swoim jestem 8 lat jest moim pierwszym facetem, ale miał okres zaborczej zazdrości, w każdym znajomym widział konkurenta albo kogoś kto chce mnie odbić, ale koleżanki sam miał więc zrobiłam mu raz taką samą akcję jak on mi od tej pory wszystko zmieniło się o 180 stopni. Swojemu też powiedziałam że jak nie daj Boże by mnie zdradził albo zrobił coś przeciwko naszemu związkowi to powrotu nie ma nawet jak już dziecko w drodzeJa jestem zaborcza pod wzgledem kobiet. Mój pamięta do dziś jak mu powiedziałam kiedyś żeby nie był zbyt miły i od tej pory wszelkie laski trzyma na dystans.
Fajny zestaw , niedrogi i opinie ma bardzo dobreTez miałam Avent kupować, ale kuzynka poleciła mi Tomee Teepee i na Allegro jest spory zestaw z wkładkami,butelkami,smoczkami-20 zł drożej niż sam Avent. Kupuje od razu , w sensie przed porodem i zabieram do szpitala
Zobacz ofertę: TOMMEE TIPPEE DUŻY ZESTAW LAKTATOR BUTELKI SMOCZKI Link do: TOMMEE TIPPEE DUŻY ZESTAW LAKTATOR BUTELKI SMOCZKI
Tymbardziej, że mam opinie od bliskiej osoby, a to już trzecie dziecko mojej kuzynki :-)Fajny zestaw , niedrogi i opinie ma bardzo dobre![]()