Eko- groszek do pieca...Sory ale ten węgiel to chyba na sraczke bo widzę ze się mu przyda ... czy taki na grill ? Choć to tez mogl sam załatwić. Bo jak inny to się powstrzymam od komentarza.
reklama
AniaMamax3❤❤❤
Fanka BB :)
Niestety nie ma ochoty ze mną rozmawiać...ogląda tv lub siedzi z telefonem. Może ma kogoś do wylewania żali...w pierwszej ciąży non stop siedział na fc jak się okazało pisał z koleżanką z pracy z którą potajemnie się też spotykał....niby żałował....a teraz moze powtórka tylko w gorszym wydaniu...chyba nie mam już na to siły...patologiaMoże to też hormony dają się we znaki, mi też teraz dużo rzeczy przeszkadza bardziej niż wcześniej.
Może próbuj rozmawiać, powiedz że przy Ci zwyczajnie przykro że tak się zachowuje .
A po co? Latem?Eko- groszek do pieca...
Szkoda że Cię na kopalnię nie wysłał.
To go wywal.Niestety nie ma ochoty ze mną rozmawiać...ogląda tv lub siedzi z telefonem. Może ma kogoś do wylewania żali...w pierwszej ciąży non stop siedział na fc jak się okazało pisał z koleżanką z pracy z którą potajemnie się też spotykał....niby żałował....a teraz moze powtórka tylko w gorszym wydaniu...chyba nie mam już na to siły...patologia
Żeby woda była ciepłaA po co? Latem?
Szkoda że Cię na kopalnię nie wysłał.
A... to niech się w zimnej myje... jak mu ze dwa razy jaja zmarzną to pobiegnie po węgielŻeby woda była ciepła
reklama
xnightfall94
Fanka BB :)
Tez miałam Avent kupować, ale kuzynka poleciła mi Tomee Teepee i na Allegro jest spory zestaw z wkładkami,butelkami,smoczkami-20 zł drożej niż sam Avent. Kupuje od razu , w sensie przed porodem i zabieram do szpitalaDziewczyny ja mam pytanie o laktator , jaki wybieracie i czy kupujecie przed porodem ?
Ja myślałam o ręcznym Aventa ale niby elektryczne lepsze tylko że minus to spora cena. I myślałam że w razie co mój S. mi kupi jak będę potrzebowała stacjonarne w aptece ale droższy od tego z allegro o prawie 50 zł .
Zobacz ofertę: TOMMEE TIPPEE DUŻY ZESTAW LAKTATOR BUTELKI SMOCZKI Link do: TOMMEE TIPPEE DUŻY ZESTAW LAKTATOR BUTELKI SMOCZKI