reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Zmieniając temat.
Ch..j! mnie trafia. Jest mi gorąco. Lepie się. Powietrze stoi. Dzieci nie śpią. Mąż kończy niedoszłej bratowej antenę w Otwocku... ale zaraz kogoś zabiję... i jeszcze zgaga! Wrr jakaś wściekłość mnie dopadła..
Czyli ta melisa to pic? ;) idę właśnie 3ci ostatni raz dziś pod prysznic ;)

Zmieniając temat.
Ch..j! mnie trafia. Jest mi gorąco. Lepie się. Powietrze stoi. Dzieci nie śpią. Mąż kończy niedoszłej bratowej antenę w Otwocku... ale zaraz kogoś zabiję... i jeszcze zgaga! Wrr jakaś wściekłość mnie dopadła..
Na zgage polecam syrop GAVISCON
Jest w chu* nie dobry ale mi przy drugiej ciąży ogień piekielny gasił

Ja piłam rano i przeważnie mi starczało na cały dzień, czasem dwa razy dziennie musiałam.
Mi Rennie pimaga tak doraźnie. Myślałam że to magiczny specyfik co wywala zgagę na tydzień ;)
Jezu.
Lubię truskawki.
Lubię melisę.
Ale ta melisa truskawkowa z LIDL smakuje jak lizak chupa chups (truskawka ze śmietanką) FUUUUJ

A w ogóle odnośnie Lidla. U mnie jeszcze były te ciuchy niemowlęce. Dwupaki body od 74cm chyba że damskie to od 62cm. Pojedyncze od 50cm. I były jakieś spodenki itp. Mało mnie to obeszło bo dorwałam się do strefy kibica i kupiłam chłopcom takie kmpl. biało czerwone szorty i t-shirt za 20zl.

Moja mała dzisiaj cały dzień praktycznie przespała.
Nie podpasowała jej duchota.
Ha. A Miki się wściekał na upał albo zastój w maminych jelitach i normalnie aż musiałam mu tłumaczyć żeby się uspokoił teraz znów zaczyna... jak po porodzie będzie tak mało spał to się piwiesze na suchej gałęzi.

reklama
Do góry