reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Aha zjedz
Jednak wyjazd nad morze gdy nic Ci prawie nie wolno jest dołujące. Już nawet trudno, że nie można piwa ( choć bardzo lubię) teraz nawet bezalkoholowego nie, nawet coli czy cokolwiek tylko woda. Soku wyciskanego tez nie bo trzeba rozcieńczać z wodą. Żadnego loda, gofra, czy innych słodkości. Smażone rybki z frytkami też odpadają. Tak tylko się łazi i patrzy na to czego Ci nie wolno :(
Aha zjedz dorsza na parze! Dwa lata temu byłam w Międzywodzie i po raz pierwszy jadłam rybę zrobiona na parze jejku dziewczyny jakie to było dobre super doprawione a zarazem lekkie i dosłownie przepyszne!!! Zamiast frytek bukiet świeżych warzyw z dressingiem i jaka wyzerka

reklama
Posegregowalam ubranka żeby mniej więcej zobaczyć ile czego mam w danym rozmiarze, teraz będę prac według rozm najpierw 56 poprasuje poukladam i tak dalej... Pierwsze zdjęcie rozm 56,drugie rozm 62, trzecie rozm 68....juz widzę że w rozm 62 mam mało body krótki rękaw i pajace ale bawełniane a nie welurowe

Załączniki

• DSC_1865.JPG
    DSC_1865.JPG
    996,1 KB · Wyświetleń: 108
  • DSC_1866.JPG
    DSC_1866.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 107
  • DSC_1867.JPG
    DSC_1867.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 97
Witajcie mamusie!
Długo się zbierałam by dolaczyc a co dopiero udzielac się na forum. Termin na 7 września będzie dziewczynka pierwsze dziecko. Mam 26 lat. Upały coraz częściej zatrzymują mnie w domu. Ale przełamuję się. Jazdy na rowerze nie mogę sobie odpuścić. Najbardziej mnie odstresowuje. Oczywiście wszystko w ramach rozsądku. Pozdrawiam cieplutko
Podziwiam ja z żalem odpuściłam rower.

BTW. też miałam 26l jak urodziłam pierwsze dziecko.

W I T A J

Witajcie mamusie!
Długo się zbierałam by dolaczyc a co dopiero udzielac się na forum. Termin na 7 września będzie dziewczynka pierwsze dziecko. Mam 26 lat. Upały coraz częściej zatrzymują mnie w domu. Ale przełamuję się. Jazdy na rowerze nie mogę sobie odpuścić. Najbardziej mnie odstresowuje. Oczywiście wszystko w ramach rozsądku. Pozdrawiam cieplutko
Witamy :) to termin mamy obok siebie bo ja na 9 września i też moja pierwsza ciąża :)

Jednak wyjazd nad morze gdy nic Ci prawie nie wolno jest dołujące. Już nawet trudno, że nie można piwa ( choć bardzo lubię) teraz nawet bezalkoholowego nie, nawet coli czy cokolwiek tylko woda. Soku wyciskanego tez nie bo trzeba rozcieńczać z wodą. Żadnego loda, gofra, czy innych słodkości. Smażone rybki z frytkami też odpadają. Tak tylko się łazi i patrzy na to czego Ci nie wolno :(
Mnie lodów najbardziej żal, no i zimnego browara z sokiem, ahhhh....kiedyś ;) 3maj się, zjedz sobie rybkę z surowkami, soki w domu nawet rozcienczam, więc nie ma tak źle, poproś mały w dużym kubku i dolej sobie wody bo pewnie butelkę z sobą nosicie...Ja już się nie mogę doczekać morza, za miesiąc będę, pewnie będzie zdupiona pogoda ;)

reklama
Witajcie mamusie!
Witaj :) ja mam 25 lat i to też moje pierwsze dziecko - dziewczynka :) ja mam termin na 6 września

Do góry