reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A co się nie odkłada :sorry2: wszystko co dobre to tuczy albo szkodzi albo jest niezdrowe.
Tak jak pisałam wcześniej, raz na jakiś czas można sobie pozwolić.
Noszę tą moją kluskę 6 miesiąc to chyba mi się należy te 2 kilo truskawek :-D
Ja Ci nie żałuję... sobie zresztą też nie ;) zresztą całe życie jem tylko to na co mam ochotę bo skoro muszę jeść żeby żyć niech to będzie coś na co mam ochotę...
W ogóle mam filozofię życiową że KTO NIE JAK JA BĘDZIE MNIE ROZPIESZCZAŁ

reklama
A co się nie odkłada :sorry2: wszystko co dobre to tuczy albo szkodzi albo jest niezdrowe.
Nalezy sie, oczywiscie, ze nalezy :)
Ja od poczatku ciazy mialam ochote na truskawki - w styczniu hahaha :) i lody :)
Jadlam mrozone, a teraz truskawki sa pyszne. Wczoraj i dzisiaj jadlam najlepsze truskawki od lat. Wspaniale, dojrzale o smaku poziomek i truskawek jednoczesnie. Bajka :) a o czeresniach i borowkach nic nie napisze bo dostaje slinotoku ;).
Jestem pies na owoce :).

Wiadomo że się należy :) Ja też truskawki zjadam bez opamiętania , koktajl truskawkowy to u mnie codzienność ;) A od kiedy w ogrodzie mam sałatę lodową i rukole to codziennie zjadam miseczkę sałatki :D

Ale mi się dobrze spało..... U mnie będzie Damian dla dziewczyn i chciałem Lilianne.... Też jem truskawki wczoraj miseczkę polane jogurtem dziś się pilnuje że słodkim no jutro jadę na te glukoze..... Wkoncu świeże powietrze

Nalezy sie, oczywiscie, ze nalezy :)
Ja od poczatku ciazy mialam ochote na truskawki - w styczniu hahaha :) i lody :)
Jadlam mrozone, a teraz truskawki sa pyszne. Wczoraj i dzisiaj jadlam najlepsze truskawki od lat. Wspaniale, dojrzale o smaku poziomek i truskawek jednoczesnie. Bajka :) a o czeresniach i borowkach nic nie napisze bo dostaje slinotoku ;).
Jestem pies na owoce :).
A wiesz, że truskawka to nazwa potoczna a one są poziomami? ;) krzyżówką dwóch tak konkretnie ;) taka ciekawostka ;)

reklama
A ja zjadłam czereśnie, kurcze wczoraj kupiłam bo takie ładne ale leżały do dziś bo kurcze boje sie jeść cokolwiek przez te moje jelita i ciągle bolący brzuch..
Moja dzidzia będzie miała na imie Zuza Tereska po mojej mamie

Do góry