Myszawa
Fanka BB :)
Mój facet ma synka 9lat, pomieszkuje u nas w weekendy, wakacje itp., prawie jak mójMoże trochę wścibskie pytanie ale to ,,zdobyczne" to adoptowane ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój facet ma synka 9lat, pomieszkuje u nas w weekendy, wakacje itp., prawie jak mójMoże trochę wścibskie pytanie ale to ,,zdobyczne" to adoptowane ?
Rysio fajne.U mnie miał być Rysioubóstwiam to imię.
No ale będzie Ulka.
Chyba że się dwóch lekarzy pomyliło, jak mnie tu niektóre straszyły hehe to wtedy Rysio będzie miał różowe ciuchy na start![]()
No niezle, a nie boli Cie brzuch? Mnie po jednej miseczce okropnie "wywala".A ja dziś przez cały dzień, od śniadania do kolacji zjadłam w małych porcjach 2 kg truskawek![]()
Nie i powiem ci ze całkiem mały mam dziś.No niezle, a nie boli Cie brzuch? Mnie po jednej miseczce okropnie "wywala".
Ja potrafie przez caly dzien zjesc kilogram truskawek lub czeresni, ale potem mam bardzo wzdety brzuchNie i powiem ci ze całkiem mały mam dziś.
NA śniadanie zjadłam płatki, na obiad kasza i pulpety, na kolacje mała bułka z szynką.
I truskawki, truskawki, truskawki
Ulcia się cieszy bo daje znaki wyraźne![]()
No to uznajmy że ciut przekroczyłam dawkęJa potrafie przez caly dzien zjesc kilogram teuskawek lub czeresni, ale mam bardzo wzdety brzuchno i gdzies czytalam, ze mozna 40 dag owocow dziennie max, dlatego postanowilam nieco sie ograniczac z ich iloscia z tych powodow.
Bo się fruktoza w tkankach tłuszczowych odkłada. Ponoć. Takie info mam od położnej. Choć ja zjadam teraz owoców b.dużo. 3kg arbuza za jednym posiedzeniem jestem w stanie ot tak pochłonąć. Od rana do wieczora jem a to banana to np. dziś brzoskwinkę... do kompletu. Ostatnio na spółkę z BeJa potrafie przez caly dzien zjesc kilogram teuskawek lub czeresni, ale mam bardzo wzdety brzuchno i gdzies czytalam, ze mozna 40 dag owocow dziennie max, dlatego postanowilam nieco sie ograniczac z ich iloscia z tych powodow.