Są łodzianki [emoji3] ja jestem była łodzianka [emoji6] witaj.
Hej marcia331, super. Od razu mi raźniej Dawno się wyprowadziłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są łodzianki [emoji3] ja jestem była łodzianka [emoji6] witaj.
Są, są. Ja jestem z Łodzi.
Cześć agunia2301, fajnie, że jest nas tu trochęJa jestem z lodzi
Hej gdzie do gina chodzisz ? gdzie chcesz rodzic ?Cześć agunia2301, fajnie, że jest nas tu trochę
Na 10 września Zamierzam w Salve, a tak w razie gdyby coś się nie udało - ponoć jest ryzyko, że mogą odesłać z powodu braku miejsc, to myślałam o Madurowiczu.
Ja mam termin miedzy 10-14wrzesnia ile u cb dzidzia juz wazy ?Na 10 września Zamierzam w Salve, a tak w razie gdyby coś się nie udało - ponoć jest ryzyko, że mogą odesłać z powodu braku miejsc, to myślałam o Madurowiczu.
Tydzień temu, dokładnie 31t2d ważyła 1900g lekarz powiedział, że troszkę ponad średnią na ten moment; ale ile może ważyć przy porodzie to już mówił loteria - zależy czy urodzi się przed, w terminie czy po a u Ciebie?Ja mam termin miedzy 10-14wrzesnia ile u cb dzidzia juz wazy ?