reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Marcia i Oka dobre wieści, tak trzymać.

Nimiti strasznie mi przykro, ale po leczeniu musi się udac

Zooska super niech
maluszek zdrowo rośnie

Anna ważne ze rośnie, postaraj się spokojnie czekać na wizytę, stres Wam nie służy.

Ja tez wkoncu po wizycie i wszystko ok. Serduszko bije ciaza 3 dni młodsza ale to chyba bez znaczenia. Zgodnie z przypuszczeniem dostałam skierowanie na prenatalne ze względu na wiek.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja tam w pierwszej ciąży godzinami grałam w Simsy nie czytałam żadnych blogów (chyba nawet nie wiedziała ze takie są) ani żadnych internetów i chyba lepiej byłam w ciąży niczego nie świadoma i było git teraz nerwy nerwy nerwy...
Tez dla rozluźnienia gram w simsy [emoji23][emoji23] o ile nie musze leżeć. Ale na ta chwile tylko łóżko jest moim przyjacielem [emoji14]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

ZOOska bardzo sie cieszę ze wszystko Ok.

Pyzunia dawaj znać cały czas. Czekam na każde info.

Agunia2301 ja tez jem tylko kanapki z serem. Nic innego nie ma prawa wyładować na kanapce.

Nimiti bardzo mi przykro [emoji17]

Anna ja uważam ze nic nie jest przesądzone. Nie łam sie i postaraj sie cierpliwie poczekać do wizyty.

Anga79 super! Kolejna dobra informacja.

Ide dalej ogarniać chatę, bo ruchy mam dziś mega wolne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co się dzieje kochana? :-(

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Cale zycie mieszkałam u mamy z synem i mężem...wyprowadzilismy się do teściów bo przepisali Nam dom...tak wiem,że super ale ja tak bardzo tęsknię,że nie potrafię tu chyba normalnie żyć...nie ma dnia żebym do niej nie dzwoniła,to wszystko mnie strasznie przytłacza...tu mąż ma dobrą pracę,tu możemy się realizować a ja nie mogę przestać myśleć o mamie (teraz mieszka zupełnie sama) nie mówiłam o tym mężowi ale chyba czas to zrobić..Ja się duszę,są takie dni,że nie mogę spokojnie oddychać...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry